Tanja Hietikko.

Tanja Hietikko.

Tanja Hietikko Kuortane Games pääsihteeriksi

27.9.2023

Kuortane Gamesin organisaatiossa tehtiin kesällä muutoksia, jonka myötä pääsihteerin tehtävät siirtyivät Kuortaneen kunnan alaisuudesta Kuortaneen Urheiluopiston tehtäviin. Uusi pääsihteeri kisoille löytyikin Urheiluopiston palkkalistoilta, kun tammikuussa työnsä aloittanut Tanja Hietikko rekrytoitiin myös Kuortane Gamesin pääsihteerin tehtävään.
 ”Olen yleisurheiluihminen henkeen ja vereen. Nuorena harrastin yleisurheilua ja urheilusta tuli minulle lopulta ammatti. Olen lähes koko työikäni toiminut liikunta-alalla ja saanut tehdä urani aikana erilaisia tapahtumia. Onkin todella hienoa päästä tekemään tätä perinteikästä yleisurheilutapahtumaa.”, kertoo Hietikko taustastaan.
 

 Hietikko toimii Urheiluopistolla valmennuskeskusmyynnin, tapahtumien sekä kansainvälisten asiakkaiden parissa ja hänellä on vahvaa osaamista urheilutapahtumien järjestämisestä. Silver-tason yleisurheilukilpailun järjestämistä Hietikko pitää hienona haasteena.

”Kilpailu on järjestetty jo muutaman kerran tällä tasolla. Sillä on vahva järjestelytoimikunta sekä vapaaehtoisten tiimi taustalla, jotka tietävät jo mitä kisa vaatii. Minulla on luottavainen fiilis, että kun uutena ihmisenä hyppään näihin saappaisiin, niin tällä taustajoukolla tehtävään on helpompi lähteä.”, Hietikko kertoo.

Kuortane Games kilpailun taustalla jatkaa edelleen vahvana kolmikkona Kuortaneen kunta, Eliittikisat ry sekä Kuortaneen Urheiluopisto. Muutoksessa toimijoiden rooli vain jakautuu hieman eri lailla.

 

« Takaisin