Marko Lämsä ja Elina Vettenranta.

Marko Lämsä ja Elina Vettenranta.

Tangokuninkaalliset Sinatran tunnelmissa

7.1.2016

Marko Lämsä ja Elina Vettenranta.

Tangokuninkaalliset Sinatran tunnelmissa

 

Seinäjoella päästään  Frank Sinatran ja New Yorkin tunnelmiin. Laulajalegendan syntymästä tuli kuluneeksi 12. joulukuuta 100 vuotta. Sen kunniaksi nähdään ja kuullaan lauantai-iltana 9. tammikuuta klo 17.00 Seinäjoki-salissa draamallinen konsertti, jonka päätähtinä ovat vuoden 2006 tangokuninkaalliset Elina Vettenranta ja Marko Lämsä.  Bändinä on HT Combo Mini Bänd.

 

Konserttikiertue on nimeltään New York New York, ja sen on käsikirjoittanut ja ohjannut Saara Leutola.  Kyseessä on uudenlainen Frank Sinatran tunnetuista lauluista inspiraationsa ammentava konsertti, jossa on mukana myös draamallisia elementtejä. Juonta kuljetetaan niin laulujenkuin repliikkien kautta. Puitteena toimii menneen maailman tunnelmaa henkivä Iso Omena, New York.

 

Romanttisessa tarinassa on myös ripaus jännitystä ja film noir-henkeä. Konsertissa kuullaan Sinatran hittejä sykähdyttävinä sooloina ja duettoina. Luvassa ovat muun muassa sellaiset klassikot kuten Strangers in the Night, New York New Yor, My Way, Over the Rainbow, Mack the Knife, Somebody Stupid, Fly Me to the Moon, Moon River ja All The Way.

 

“On ollut ihanaa haastaa itsensä ja ajatella, että voi tarjota yleisölle jotain hienoa ja huolella valmisteltua”, sanoo Elina Vettenranta marraskuun alussa alkaneen kiertueen lomassa. Kiertue on ollut menestys ja se on otettu kaikkialla hienosti vastaan. 

 

Marko Lämsä puolestaan kertoo haasteena olleen Sinatran swing-laulun eli perinteisen jazzin tyylin. Hän sanoo kyllä laulaneensa Sinatran tunnetuimpia hittejä aiemminkin, mutta nyt kiertue on laajempi kokonaisuus, ja se ammentaa kaikki parhaat Frankie-boyn 1400 kappaleen valikoimasta.

.

New York New York Seinäjoki-Salissa lauantaina 9.1. 2016 klo 17.00.

« Takaisin