Pikkujouluja juhlitaan Hotelli Alavudessa tänä vuonna eturivin tähtiartistien kanssa. Suomalaisten sydämiin itsensä laulanut Arttu Wiskari nousee lavalle 16.12.2022.

Pikkujouluja juhlitaan Hotelli Alavudessa tänä vuonna eturivin tähtiartistien kanssa. Suomalaisten sydämiin itsensä laulanut Arttu Wiskari nousee lavalle 16.12.2022.

Tänä vuonna juhlitaan pikkujouluja

21.9.2022

Joulun odotusta ja yhdessäolon aikaa

Perinteisesti pikkujoulut ovat suomalaisille iso juhla. Pikkujouluja vietetään kaikkialla, missä ihmiset toimivat yhdessä; päiväkodeissa, kouluissa, työpaikoilla ja erilaisissa yhdistyksissä. Pikkujoulujen merkitys erityisesti työyhteisöissä on perinteisesti ollut tärkeä. Pikkujoulujuhlalla on ollut tapana kiittää työntekijöitä vuoden uurastuksesta ja ylläpitää yhteisöllisyyttä.

Pikkujoulun vietto on mainio tilaisuus juhlistaa kulunutta vuotta, tavata tuttuja, rentoutua ystävien ja työkavereiden kesken nauttien jouluisista herkuista ja tunnelmasta.

Hotelli Alavudessa odotetaan vilkasta pikkujouluaikaa

Hotelli Alavus valmistautuu lähestyvään pikkujouluaikaan kattamalla estradille Suomen huippuartistit. Tulossa on mm. BESS, yleisön toivebändi Elonkerjuu, Vain Elämää ja Atlantin yli -ohjelmissa mukana oleva Pete Parkkonen sekä suomalaisen sielunmaiseman tulkki Arttu Wiskari.  Artisti-iltoina on mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä. Myynnissä on Show & Dinner – lippu, joka sisältää runsaan buffetillallisen, artistilipun sekä jatkot alakerran yökerhossa. Yökerhossa juhlitaan koko loppuvuoden ajan perjantaisin ja lauantaisin iltakymmenestä puoli viiteen saakka aamulla.

Herkutellaan joulun teemalla

Tunnelmallinen pikkujoulukausi käynnistyy Hotelli Alavuden ravintolan puolella jo 16. marraskuuta, kun keskiviikkolounaat muuntuvat joululounaiksi. Runsas lounaspöytä on tarjolla joulun teemalla joka keskiviikko aina 14.12. saakka.

Hotelli Alavuden ravintola ja yökerho muuntautuvat tarvittaessa yksityistiloiksi, joihin voidaan suunnitella ohjelma ja ruokailu juuri asiakkaan toiveen mukaan. Toki myös pienempiin kokouksiin, perhejuhliin ja saunailtoihin on tarjolla toimivat tilat.

Pikkujoulujen ryhmävaraukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin myyntipalvelun kautta p. 010 770 7013, (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen), www.hotellialavus.fi, muistuttaa hotellipäällikkö Sirpa Leinonen.

« Takaisin