Marko Palomäen luotsaamassa Yökerho Tiikereissä riittää huippuvierailijoita.

Marko Palomäen luotsaamassa Yökerho Tiikereissä riittää huippuvierailijoita.

Tähdet tuikkivat Tiikerissä

2.12.2015

 

Marko Palomäen luotsaamassa Yökerho Tiikereissä riittää huippuvierailijoita.

Tomi Olli

Kauhavan keskustassa sijaitsevassa Yökerho Tiikerissä riittää huippuvierailijoita jokaiselle joulukuun viikonlopulle. Tähtiputken aloittaa ensi lauantaina 5.12. Klamydia. Lavalle nousevat myös 12.12. Turmion Kätilöt, 19.12. Teflon Brothers sekä 26.12. CatCat. Tiikerin päämurisija Marko Palomäki on tyytyväinen kattaukseen.

- Saimme joulukuulle nipun kovia nimiä, uskon tarjonnan olevan yleisön mieleen. Huippuvierailut eivät toki rajoitu joulukuuhun, vaan niitä on luvassa ensi vuonnakin, Palomäki toteaa.

Yleisö on löytänyt tiensä mukavasti Yökerho Tiikeriin. Kävijöitä riittää usean kunnan alueelta. Yökerho palvelee perjantaisin ja lauantaisin aamuneljään.

- Laadukkaat esiintyjät tuovat vieraita Kauhavalle pitkänkin matkan takaa. On myös huomionarvoista, että Etelä-Pohjanmaan alueella ovat viikonloppuisin kello neljään avoinna olevat ravintolat vähentyneet, Palomäki kertoo.

Muutakin toimintaa

Yökerho Tiikerin kanssa samassa kiinteistössä palvelee Hotelli Kauhava sekä joka päivä kello 16 avautuva Street Bar.

- Hotellissa on vuodepaikkoja reilulle neljällekymmenelle hengelle. Olemme tehneet huoneissa uudistuksia muun muassa laadukkaiden sänkyjen ja taulutelevisioiden muodossa. Asukkaiden käytössä on myös sauna- ja allasosasto. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kokousten pitoon, Palomäki listaa.

Nälän karkotuksesta vastaa Hotelli Kauhavan ruokaravintola, joka tarjoaa arkisin lounaspöydän sekä leikevaihtoehtoja.

- Suosimme kotimaisia raaka-aineita, eli antimet ovat varmasti tuoreita. Asiakkaat ovatkin ottaneet ruokailumahdollisuuden hyvin omakseen ja väkeä on riittänyt mukavasti.

Ikimuistoinen tapahtuma

Palomäki on työskennellyt monipuolisessa yrityksessä kolmetoista vuotta, joista viisi omistajana. Vuosien varrella on ehtinyt tapahtua paljon ikimuistoisia tilanteita.

- Eräs sellainen sattui Kantrin aikana vuonna 2008, kun Kotiteollisuus oli keikalla. Illan aikana päättivät kiinteistön viemärit tukkeutua, ja bändin takahuoneen lähettyvillä olevat wc-pöntöt pukata ylös antimiaan. Bändi joutuikin taiteilemaan itsensä lavalle päästöjen ja kaikkensa siivouksen eteen tehneen ravintolapäällikön yli. Tuostakin selvittiin kuitenkin yhteisymmärryksessä, Palomäki nauraa.

- Vaikka joskus on sattumuksia riittänyt, olen varma, että meillä kannattaa pistäytyä. Osaava henkilökuntamme on valmiina palvelemaan ammattitaidolla, Palomäki lupaa.

« Takaisin