Jere Siltala naisten syksyn uutuusneuleiden äärellä.

Jere Siltala naisten syksyn uutuusneuleiden äärellä.

Syksyn vaateuutuudet jo pääosin tarjolla asiakkaille

8.9.2021

Taisto Järvinen

Veljekset Siltalan liikkeessä myönteiset näköalat

Elokuun vaihtuminen syyskuuksi merkitsee vaatetusliikkeessä kesävaatteiden vaihtumista uusimpiin syksyn ja talven mallistoihin. Veljekset Siltalan vaatetusliikkeessä viileämpien ilmojen vaatteiden esilletuonti on aikataulussa. Suurin osa uutuuksista on rekeissä tai ilmestymässä lähipäivinä asiakkaiden nähtäville. Jonkin verran talven tuotteita on toki vielä tulematta, mutta kattavan kuvan uutuuksista saa jo nyt.

Toimitusjohtaja Jere Siltala sanoo liikkeen valikoimissa olevan syksyn uutuuksista hyvä kattaus mm. neuleista, ulkoiluvaatteista, poikkeusolojen aikana hyvään huutoon nousseista college-asuista sekä untuva- ja kevytvanutakeista.

  • Kesävaatteiden vaaleammat värit ovat vaihtuneet syksyn hieman rauhallisempiin ja tummempiin väreihin. Voisi sanoa, että vaatteiden värimaailma vaihtaa väriä samaan tapaan kuin värit vaihtuvat luonnossa.
  • Syysvaatteiden väreissä army vihreä ja tummat punaisen sävyt näkyvät sekä naisten että miesten vaatteissa. Fuksia, oranssi ja tumma keltainen ovat aksenttiväreja, joilla tuodaan raikkaampaa ilmettä muuten tummaan syksyn sävyjen värimaailmaan.

Vallitseva poikkeustilanne on vaikuttanut myös vaatekauppaan, lähinnä vaatteiden saatavuuden muodossa. Vaateteollisuuden tämän kesän ja syksyn toimituksissa on ollut ongelmia niin valmistuksessa kuin kuljetuksien kanssa. Vaikka tuotteet on ostettu jopa puoli vuotta ennakkoon, ei kaikkia tilauksia ole pystytty toimittamaan ja toimitetuistakin tilauksista osa on ollut myöhässä jopa 2 – 4 viikkoa. Viivästykset toimituksissa ei ole kuitenkaan yksin vaatekaupan ongelma, vaan koskee kaikkia aloja joilla on valmistusta kaukoidässä.

  • Pääsääntöisesti olemme kuitenkin saaneet tavaraa myyntiin melko hyvin, ”ei oota” ei ole juuri tarvinnut asiakkaille tarjota. Poikkeuksellisen lämmin kesä oli kaupallinen. Ulkoilu- ja lenkkeilyvaatteet sekä kevyemmät kesävaatteet kävivät hyvin kaupaksi.
  • Raskaampi tavara liikkui hitaammin. Juhlia toki järjestettiin toisin kuin edellisenä kesänä. Se oli selvä plussa edelliseen vuoteen verrattuna, jolloin juhlavaatteiden myynti oli lähes nolla, Jere Siltala kiteyttää.

Kivijalkakauppaan luotetaan

Maailmalla eletään verkkokaupan huumassa. Vaatetusliike Veljekset Siltalan kaupankäynnissä sen sijaan eletään vankasti kivijalkakaupan aikaa. Veljekset Siltala on leimautunut palvelevana vaatetusliikkeenä. Yrityksessä halutaan, että liike tunnetaan jatkossakin palvelualttiudesta.

  • Emme ole lämmenneet verkkokaupan perustamiselle. Luotamme siihen, että on asiakkaita, jotka haluavat nähdä ja sovittaa haluamansa vaatteet. Tuotevalikoimassamme on paljon sellaisia tuotteita, joita on vaikea ostaa oikeaa kokoa verkosta. Hyvin istuva juhlapuku, moottoripyöräasut tai rintaliivit ovat vähintäänkin haastavia hankkia kuvan perusteella.
  • Verkkokaupan perustaminen ja ylläpitäminen sekä tuotteiden lähettely ja palautukset aiheuttavat ehkä enemmän kuluja kuin se lisää myyntiä. Me haluamme palvella asiakkaat kivijalkaliikkeessä siten, että he sovittavat vaatteet, ovat tyytyväisiä ja tulevat uudelleen.

Siltalan liikkeestä on toki lähetetty tuotteita asiakkaille postitse ja lähetetään edelleen tarvittaessa.

Veljekset Siltalan Vaatetusliike on koko perheen vaatettaja. Liikkeen valikoimissa on juhlapuvut, käyttövaatteet, ulkoiluasut, alusasut. 1300 neliömetrin myymälässä on vielä esillä myös kesävaatteiden ALE-rekit.

 

 

Veljekset Siltala Oy

Siltalantie 21

63610 Tuuri

06 5125 105

veljeksetsiltala.fi

« Takaisin