Lauantaina 20.4. Hotelli Alavudessa uuden pop-sukupolven kärkinimi VIIVI.

Lauantaina 20.4. Hotelli Alavudessa uuden pop-sukupolven kärkinimi VIIVI.

Suvi Teräsniska ja Viivi Hotelli Alavudessa

17.4.2024

Kahden keikan viikonloppu

Ensi viikonloppuna Hotelli Alavudessa vietetään artisti-iltaa sekä perjantaina että lauantaina. Perjantaina 19.4. esiintyy upeista tulkinnoistaan ja koskettavista kappaleistaan tunnettu Suvi Teräsniska ja lauantaina 20.4. lavalle nousee hurmaava VIIVI.

Suvin perjantain keikan showtime on noin klo 23.00 ja VIIVIn lauantain keikan showtime on noin klo 00.00. Molempina iltoina jatkot alakerrassa samalla lipulla klo 04.30 saakka. Liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja niitä voi ostaa myös ovelta.

Uutta musiikkia molemmilta artisteilta

Suvi Teräsniska julkaisi juuri kahdennentoista albuminsa Seuraavassa elämässä. Suvin edellisestä omia kappaleita sisältävästä studioalbumista ehti vierähtää jo kahdeksan vuotta. Näiden vuosien aikana Suvin elämässä on tapahtunut paljon ja se kuuluu tällä uudella albumilla, joka on Suvin menestyksekkään uran ehdottomasti henkilökohtaisin.

Uuden pop-sukupolven kärkinimi VIIVI on lyhyessä ajassa raivannut tiensä suomalaisen pop-kentän kärkeen. Hän on myös juuri julkaissut odotettua uutta musiikkia.  VIIVI on kirjoittanut mahtipontisen Kävi mitä kävi sul on mut -singlen läheiselleen tilanteessa, jossa tämän suurin unelma murskaantui. Kappaleen julkaisu siivittää samalla artistin mittavaa kevätkiertuetta.

Emma Gaalassa Vuoden tulokkaana 2022 palkitun VIIVIn menestystarina näkyi edeltävänä vuonna vahvasti radiolistalla artistin noustessa JVG:n kanssa julkaistulla Mitä näil korteil saa? ja Robin Packalenin kanssa duetoidulla Ihana kipu -kappaleilla listan 1. sijalle. Artistin debyyttialbumi Parisuhdehautausmaa on ylittänyt tuplaplatinarajan.

Kevät täynnä kotimaisia huippuartisteja

Hotellin keväässä on nähty nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen keikkapaikan estradille on kevään mittaan tulossa vielä huhtikuun puolella Michael Monroe ja toukokuussa Tuuli. Koulujen päättäjäispäivänä on tarjolla kaksi Lauri Haavin keikkaa, joista alkuillan keikka on ikärajaton.

Ennakkoliput kaikille keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta.

Suositut päivällisbuffetit jatkuvat

Jos valmiiseen ruokapöytään istahtaminen houkuttaa, perjantaina kannattaa suunnata kohti hotellia. Perjantaina tarjolla on tortilla- ja taco päivällisbuffet ja lauantaina nautiskellaan pizzabuffetista, molemmat tuttuun tapaan klo 16-20. Pöytävaraukset päivällisbuffetteihin voi tehdä puhelimitse p. 010 770 7003 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin