Jarkko Ahola.

Jarkko Ahola.

Suursuosikit vierailevat Vaasan kaupunginteatterissa

11.4.2019

Vaasan kaupunginteatterissa esiintyy viikonloppuna peräti kaksi vierailevaa tähteä. Lauantaina lavan valtaa kahteen kertaan koomikko Ali Jahangiri, ja sunnuntaina kuulijat hurmaa monipuolinen tulkitsija Jarkko Ahola.

Ali Jahangiri on yksi Suomen tämän hetken suosituimpia stand up –artisteja. Mies saapuu Vaasan kaupunginteatteriin Naura mun kanssa –kiertueellaan lauantaina 13. huhtikuuta kahdella esityksellä.

Jahangirin suosio ulottuu selvästi myös Pohjanmaalle saakka, sillä koomikon iltaesitys myytiin loppuun lähes välittömästi, ja päiväesitykseen on enää muutama paikka jäljellä. Jahangirin Naura mun kanssa –komediashow käsittelee yhteiskunnallisia poikkeavuuksia, poliittisia epäkohtia sekä henkilökohtaisia tarinoita ja samankaltaisuuden kaipuuta. Suomalais-iranilaisen Jahangirin komiikkaa on kuvattu muun muassa silmiä avaavaksi ja rajoja rikkovaksi.

Jahangiri esiintyy Vaasan kaupunginteatterissa lauantaina 13. huhtikuuta klo 16.00 ja klo 19.00. Kello neljän päiväesityksen ikäraja on 15 vuotta. Loppuunmyydyn iltaesityksen ikäraja on 18 vuotta.

Ahola esiintyy loppuunmyydylle salille

Jarkko Ahola vierailee sunnuntaina Vaasassa osana Piano/Forte-kiertuettaan. Komeaäänisen Aholan sunnuntaikonsertti on loppuunmyyty.

Areenoillakin esiintymässä nähty Ahola halusi toteuttaa pienempimuotoisemman konserttikiertueen vähemmällä miehityksellä ja intiimeissä saleissa. Laajasta äänialastaan tunnettu muusikko nähdään nyt Vaasan kaupunginteatterin lavalla ensimmäistä kertaa.

Ahola on tuttu mm. Teräsbetonin laulajana, Raskasta Joulua –kokoonpanosta sekä tuplaplatinaa ja platinaa myyneistä joulualbumeistaan. Mies esiintyy Vaasan kaupunginteatterissa sunnuntaina 14. huhtikuuta klo 19.00.

« Takaisin