Sami Hedberg yrittää ennätystä, 365 keikkaa vuoden aikana.

Sami Hedberg yrittää ennätystä, 365 keikkaa vuoden aikana.

Superviikonloppu Ähtärin matkailualueella

12.8.2015

 

Sami Hedberg yrittää ennätystä, 365 keikkaa vuoden aikana.

Tulevana viikonloppuna tapahtuu Ähtärin matkailualueella paljon. Viikonlopun starttaa pe 14.8. klo 18 ja 21 Sami Hedbergin showt Ähtäri-hallissa. Keikat ovat osa Samin MM-yritystä, jossa hän pyrkii tekemään vuoden aikana 365 keikkaa.

Perinteinen Erä- ja Puutarhatapahtuma on avoinna yleisölle Zoon piha-alueella la-su klo 10-17. Yli 50 näytteilleasettajaa ja runsas ohjelma tulee houkuttelemaan jälleen tuhansia kävijöitä. Tapahtuman teemoina ovat tänä vuonna erä, puutarha, sadonkorjuu, luonto ja kädentaidot.

Lauantaina ohjelmalavalla on mm. tietoisku uudesta kalastuslaista. Metsäpeuran suojelusta ja kannanhoidon tulevaisuudesta kertoo Metsähallituksen projektipäällikkö Sakari Mykrä. Pihasuunnitelmista ja syksyn puutarhatöistä visio idearikas puutarhuri Marko Ahola. Lauantaina nähdään myös suosittu metsästyskoirien rotuesittely. Tämän jälkeen professori Jukka Salo muistelee hämmästyttäviä kokemuksiaan Amazoniassa. Päivän tietoiskut päättää susi- ja karhukantojen kehittymisestä kertova Suomen Riistakeskuksen Mikael Luoma.

Lauantaina mitellään lisäksi Flowparkissa MM-osakilpailu klo 13 alkaen. Ähtärin Urheilukalastajat puolestaan järjestävät onkikilpailun Hankaveden rannassa klo 12.

Sunnuntaina näytteilleasettajien lisäksi ääntä pitää tv:stä tuttu meklari Aki Palsanmäki. Ähtäri-hallissa pidettävässä huutokaupassa on myynnissä mm. pihavajoja, kompostoreja, vanhoja nukkeja, astioita, kangaspuut yms. Kirjurina toimii Heli ja tavarat esittelee Markku. Huutokauppa alkaa  su klo 13 ja tavarat on nähtävillä Ähtäri-hallissa klo 12 alkaen.

Lapsille on viikonlopun aikana luvassa omaa ilmaista ohjelmaa. Kaikki alla 10v pääsevät veloituksetta tapahtuma-alueelle. Liput aikuisille alk. 10€/päivä.

« Takaisin