Supersportin Jukka Ojaniemi on tyytyväinen siitä, että kunnon talvikelit saapuivat vihdoin ja viimein vauhdittamaan  talviurheiluvälinekaupan liikkeelle. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Supersportin Jukka Ojaniemi on tyytyväinen siitä, että kunnon talvikelit saapuivat vihdoin ja viimein vauhdittamaan talviurheiluvälinekaupan liikkeelle. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Supersport päättää tiensä huikeaan lopetusmyyntiin

20.1.2016

Supersportin Jukka Ojaniemi on tyytyväinen siitä, että kunnon talvikelit saapuivat vihdoin ja viimein vauhdittamaan  talviurheiluvälinekaupan liikkeelle. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Jussi Mustikkamaa

Seinäjokelainen Supersport elää yrityskautensa viimeistä kevättä, sillä Kesko ja siihen kuuluva Intersport osti Supersportin yritystoiminnan viime vuonna. Supersport toimii vielä nykyisellä liikepaikallaan maaliskuulle saakka, jonka jälkeen ruoriin astuu samassa paikassa Intersport.

Supersportin toimitusjohtaja Jukka Ojaniemi, 51, toivoo, että liikkeen myytävät tuotteet on kaupiteltu maailmalle maaliskuun puolivälissä.

Tällä hetkellä Supersportissa käy kiivaana lasketteluväline- ja murtomaasuksikauppa.

– Tämä on kolmas kerta peräkkäin, kun talvi tulee myöhässä, Jukka Ojanniemi toteaa.

Alkuvuotta 2016 siivitti alkuun kovat pakkaset, ja se tarkoitti sitä, että myös luistinkauppa lähti liikkeelle, kun kouluissa aloitettiin jääurheilukausi.

Supersportista kannattaa nyt heti käydä kiireen vilkkaa ostamassa sopivan kokoiset talviurheiluvälineet, joista on luvassa myös hyviä tarjouksia.

– Ensimmäisenä lähdemme kadottamaan tavaraa aktiiviharrastajien tuotteiden puolelta. Jos sieltä vain koko osuu kohdalle, niin nyt on varmasti hinta oikeanlainen.

Supersport pyrkii ostamaan maahantuojilta kevään aikana vielä ekstraeriä tuotteita myyntiin, mutta siitä huolimatta monen tuotteen kohdalla varastot todennäköisesti myydään loppuun.

– Perustavara loppuu aika nopeastikin, Ojaniemi tietää.

 

30-vuoden urheilukauppaura

Ojaniemen perheyritykselle olisi tämän vuoden jälkeen tullut 30 vuotta täyteen urheiluvälinekaupan saralla. Jukka Ojaniemi myöntää, että olo on hieman haikea, mutta eteenpäin mennään.

– Aika paljon on tullut oltua tekemisissä seuraihmisten kanssa, ja sekin kanssakäyminen nyt vähenee.

Urheiluvälinekauppias on nähnyt, kun lapset ovat kasvaneet urheilu-urallaan pienistä junioreista aina aikuisten SM- tai jopa MM-tasolle saakka.

Seinäjoki on urheilukaupunki, joka on saavuttanut urheilumenestystä. Supersport on urheiluvälinekauppana ollut vahvasti mukana menestyksen takana.

– Maakunnasta on myös tullut mukaan seuroja yhteistyöhön 50 kilometrin säteeltä, Ojaniemi kertoo.

Kun urheiluvälinekauppiaalla on kumppanina paljon saman lajin seuroja, niin silloin myynnissä olevaa tuotevalikoimaa pystytään pitämään laajana.

– Jos Superpesiksessä on lähialueella yksi joukkue tai neljä joukkuetta, niin kyllä se myyntitavara kulkee ihan eri lailla, kun valikoimaa on enemmän.

Supersport on aina panostanut laadukkaaseen ja asiantuntevaan asiakaspalveluun. Jukka Ojaniemi uskoo, että tulevaisuudessakin urheiluvälinekaupassa pärjäävät ne, joilla on hyvälaatuinen asiakaspalvelu.

« Takaisin