Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Hietamäki muisuttaa Suomen Yrittäjäopiston tarjoavan monenlaista osaamista.

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Hietamäki muisuttaa Suomen Yrittäjäopiston tarjoavan monenlaista osaamista.

Suomen Yrittäjäopisto kasvaa ja kehittyy

14.3.2019

Tomi Olli

Viime vuonna 50-vuotisjuhliaan viettäneen, Kauhavalla sijaitsevan, Suomen Yrittäjäopiston uusi aika alkoi kun sen ja aikuiskoulutuskeskus Teak Oy:n koulutustoiminnat yhdistyivät tämän vuoden alusta alkaen. Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Hietamäen mukaan yhdistymisneuvottelut käytiin erittäin hyvässä hengessä.

- Selkeä yhteinen näkemys tulevaisuudesta auttoi meitä kaikkia tässä prosessissa, Hietamäki iloitsee.

Hietamäki painottaa, että toiminnan laajentuessa on opistolle luotu uusi strategia, jonka tavoitteena on saada yhdistymisen vaikutus näkymään koko toiminnan positiivisena kehityksenä.

- Uusi strategiamme tähtää kasvuun ja kehittymiseen. Missionamme on auttaa asiakkaitamme ajatuksella “Yrittäjyydellä ja osaamisella menestykseen”.

- Perustehtävämme on samalla asiakaslupauksemme, jonka mukaisesti toimimme yrittäjyyden ja työelämän osaamisen uudistajana. Vahvan ja käytännönläheisen liiketoimintaosaamisen sekä teknologisen ja tuotannollisen asiantuntijuuden avulla vastaamme laajasti tulevaisuuden koulutustarpeisiin.

Monia tapahtumia

Suomen Yrittäjäopiston tulevaisuuden visio on vahvistaa oppilaitoksen valtakunnallista asemaa sekä olla asiakkaiden ykkösvalinta yrittäjyyden ja osaamisen kehittämisessä.

- Haluamme olla asiakkaiden suosittelema toimija, joka kykenee luomaan uusia innovatiivisia koulutus- ja asiantuntijapalveluita suoraan työelämän ja asiakkaidemme arjen tarpeisiin.

- Markkinaehtoisen koulutuksen ja työelämäpalveluiden merkitys tulee kasvamaan toiminnassamme tutkintokoulutuksen rinnalla. Yhdessä tekemällä ja innostavan työyhteisön sekä hyvän palveluasenteemme avulla saavutamme tuloksia, Hietamäki sanoo.

Yrittäjäopisto on tänäkin vuonna mukana järjestämässä monenlaisia tapahtumia eri puolella Suomea.

- Seuraavat tapahtumat järjestämme maaliskuussa Teuvalla ja Kauhavalla.  Esittelemme tilaisuuksissa uudistunutta Yrittäjäopistoa ja käsittelemme tulevaisuudessa tarvittavaa osaamista. Puhujana molemmissa tapahtumissa on tulevaisuustutkija Ilkka Halava.

Teuvalla tapahtuma järjestetään torstaina 21.3 kello 17.00. Kauhavalla ohjelma alkaa perjantaina 22.3 kello 13.00. Kummatkin tilaisuudet ovat maksuttomia, tarjoilujen vuoksi ilmoittautuminen täytyy tehdä 18.3. mennessä. Lisätietoja (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin