Vallila Koti toivottaa tervetulleeksi Kyläkauppaan. Suomen suurimman Vallila -osaston juhlalliset avajaiset järjestetään lauantaina 5.11. kello 12-16.

Vallila Koti toivottaa tervetulleeksi Kyläkauppaan. Suomen suurimman Vallila -osaston juhlalliset avajaiset järjestetään lauantaina 5.11. kello 12-16.

Suomen suurin ja upein Kyläkaupan uudistuneen Vallila Koti -osaston avajaiset ensi lauantaina

3.11.2016

Suomen suurin ja upein
Kyläkaupan uudistuneen Vallila Koti -osaston avajaiset ensi lauantaina

Ensi lauantaina 5.11. kello 12-16 Kyläkaupassa vietetään uudistuneen Vallila Koti -osaston avajaisia juhlallisin menoin ja huipputarjouksin. Ohjelmassa on muun muassa tarjoilua ja musiikkia sekä virallinen avaus klo 12. Osastolla on avajaisten aikana mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa voittona on matka kahdelle Barcelonaan. Arvonta suoritetaan klo 16. Lisäksi tuhannelle ensimmäiselle asiakkaalle on luvassa yllätyslahja.

Kuin kotiin tulisi

Kyläkaupan Vallilan osasto muutti syys-lokakuun vaihteessa uuteen paikkaan Tavarapuodissa. Vallila Koti -nimellä kulkeva shop sijaitsee nyt heti Tavarapuodin sisääntulossa. Tilava ja valoisa osasto suorastaan houkuttelee ostoksille. – Tämän tyyppisen shopin sijoittaminen ensimmäiseksi on ennennäkemätöntä Suomessa, yleensähän tavaratalojen kierto alkaa kosmetiikkatuotteista, kertoo Kyläkaupan ryhmäpäällikkö Sari Mäkelä. -Paikka on suunniteltu siten, että Kyläkauppaan tullessa on kuin kotiin tulisi. Haluamme toivottaa asiakkaamme tervetulleeksi koko kansan lämminhenkiseen ostosmaailmaan ja Vallilan kokoelma sisustus- ja käyttötekstiileineen luo juuri haluamaamme tunnelmaa, Sari kuvailee.

Raili Ahonen Oy Vallila Interior Ab:stä kertoo, että Kyläkaupan Vallila Koti on ehdottomasti Suomen suurin Vallila -shop. -Pitkä yhteistyömme Kyläkaupan kanssa on ollut fantastista. Shopin laajuus perustuu nimenomaan toimivalle kumppanuudelle ja vuosikymmenien yhteiselle historialle. Tiedämme molemmin puolin, että homma toimii, joten tämän kokoluokan shopin rakentaminen nimenomaan Kyläkauppaan oli luonnollinen kehitysaskel, hän lisää.

Tilava osasto ja valtava valikoima tekevät ostamisesta helppoa

Vallilan tuotteet sopivat jokaiseen kotiin. Sen laaja valikoima ja edulliset hinnat mahdollistavat vaikkapa koko kodin yhtenäisen ilmeen luomisen samalla kertaa. Vallilan mallisto tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja kaikkiin kodin tiloihin kylpyhuoneesta keittiöön ja makuuhuoneesta olohuoneeseen.

Uudella shopilla on kokoa huikeat yli tuhat neliömetriä. -Uudistuksen myötä valikoima laajenee ja saamme uusia tuotteita koko ajan myyntiin, Raili kertoo. -Tuoreimpina tuoteryhminä myyntiin ovat tulleet esimerkiksi tarjottimet. Tuotevalikoimaa kehitetään koko ajan ja trendejä seurataan herkillä korvilla ja tarkoilla silmillä. Kyläkauppa on myös Suomen ainoa vähittäiskauppa, jossa on myynnissä aivan kaikki Vallilan kangasmallit.

Suomen ensimmäinen Vallilan tapettien shop in shop

Osana Kyläkaupan Vallila -maailmaa on keväällä avattu Vallilan tapetteja myyvä shop in shop - ensimmäinen laatuaan Suomessa. –Tapetit ovat olleet Vallilan valikoimissa vasta suhteellisen vähän aikaa. Heti niiden tultua myyntiin aloin ehdotella omaa tapettiosastoa Kyläkauppaan. Ideasta tuli totta, eikä tämän hienompaa osastoa ole missään, Raili Ahonen toteaa tyytyväisenä.

Kokoelman ytimen muodostavat itse suunnitellut ja Suomessa valmistetut kuitutapetit, jotka sopivat niin persoonallisuutta arvostavan kuin klassisempaa tyyliä suosivan sisustajan makuun. Tapettikuosit sopivat kaiken kokoisiin tiloihin: suurille seinäpinnoille tai tehosteeksi kokoelmaan valittujen yksiväristen kanssa. Vallilan itse suunnittelemien tapettien lisäksi myynnissä on yhteistyökumppaneiden mallistoa. Yhteistyötä on muun muassa Espritille ja Versacelle tapetteja tekevän saksalaisen tapettitehtaan kanssa.

Osaston valikoima on valtava – pitkästi yli 200 erilaista tapettia. -Olemme panostaneet kokoelmaan paljon, eikä kehitys- ja suunnittelutyö lopu koskaan, kertoo Raili. Omista tapeteista julkaistaan pari kertaa vuodessa uusi kirja. -Tällä hetkellä erilaiset lankut, kivet ja muut luontokuosit ovat maailmalla suuressa suosiossa ja niitä meidänkin valikoimissamme on saatavilla, hän vinkkaa. Lapsille suunniteltuja tapetteja on työn alla lisää.

Shopissa on ajateltu myös ostamisen helppoutta: sen käytäville mahtuu helposti ostoskärryillä vaikka useampi rinnakkain ja mallit ovat näyttävästi esillä. Tapettipeilin avulla on helppo katsoa, miltä tapetti näyttäisi seinällä ja koulutetut myyjät auttavat mielellään tapettien valinnassa.

Vallilan Kätevät -tapettimallisto on urakoitsijoiden suosikki

Kyläkaupassakin myynnissä oleva Vallilan Kätevät -tapettimallisto on edullinen ja helppo sisustusratkaisu kodin erilaisiin tiloihin. Malliston etuna on edullisen hinnan lisäksi normaalia suurempi, 11 metrin rulla, josta saa siis neljä vuotaa. -Kätevät -mallisto sopii erinomaisesti muun muassa urakoitsijoille, vinkkaa Raili Ahonen.

Kätevät -tapettimallisto sisältää erilaisia neutraalinvärisiä, tekstuurisia tapetteja. Malliston tapeteissa ei ole kuvioita, mutta pinta tuo tapetoidulle seinälle eläväisyyttä, kolmiulotteisuutta ja mielenkiintoa. Pinnan lisäksi erilaisten kiiltoasteiden vaihtelu sekä häivähdyksittäin näkyvät tehostesävyt tuovat vaihtelevuutta yksivärisiin tapetteihin.

Suomalaisen suunnittelun edustaja

Vallila Interior on sisustus- ja tekstiilialan perheyritys, jonka sveitsiläinen Otto Berner perusti Helsingin Vallilan kaupunginosaan vuonna 1935. 80-luvulla aloitettiin julkitilojen sisustaminen ja Vallila keskittyi julkitilojen sisustamiseen sekä maahantuontiin.

Omaa kangassuunnittelua jatkettiin 2000-luvun alussa Otto Bernerin pojan, Rudolfin vetämänä. 2000-luvulla Vallilan tekstiilikokoelmasta kasvoi oma brändi projektisisustamisen rinnalle. Vallilasta kasvoi täyden palvelun sisustustalo, jota täydentävät ammattilaiskäytössä tunnetut maahantuontiedustukset julkitilojen kankaista design-kalusteisiin. Vallilan omaa kokoelmaa vetävät tänä päivänä Rudolf ja hänen tyttärensä Anne Berner.

Salaisuutena saumaton yhteistyö

Kyläkauppa aloitti yhteistyön Vallilan kanssa vuonna 1995. Raili Ahonen myi silloin Kyläkaupalle Amaretto-verhokangasta. -Sen jälkeen yhteistyö on ollut pelkkää myynninkehitystä joka vuosi, kertoo Kyläkaupan ryhmäpäällikkö Sari Mäkelä. Kyläkauppa on Vallila Interiorin suurin yksittäinen yhteistyökumppani ja Kyläkaupassa on Suomen suurin Vallila-valikoima. Myös Sari Mäkelä kiittelee saumatonta yhteistyötä. - Raili on ollut mukana kaikki nämä vuodet kehittämässä osastoa ja valikoimaa rautaisella ammattitaidollaan. Visuaalisesta ilmeestä hän on aina ollut erityisen tarkka, kehuu Mäkelä yhteistyökumppaniaan.

« Takaisin