Heirol ja Henri Alén kokkaavat Kyläkaupan talousosastolla lauantaina 18.7.2015 tasatunnein kello 11-16. Henri näyttää mm. miten valmistaa nopeasti tarjottavaa kesävieraille ja opastaa valitsemaan oikeat välineet ruoanlaittoon.

Heirol ja Henri Alén kokkaavat Kyläkaupan talousosastolla lauantaina 18.7.2015 tasatunnein kello 11-16. Henri näyttää mm. miten valmistaa nopeasti tarjottavaa kesävieraille ja opastaa valitsemaan oikeat välineet ruoanlaittoon.

Suomen some-kokki Tuurissa, Heirol ja Henri Alén kokkaavat Kyläkaupassa

15.7.2015

 

Henri Alén on intohimoisesti ruokaan suhtautuva kokki ja ravintoloitsija, joka on sanonut, että elää kokkaakseen ja kokkaa elääkseen. Henri kertoo lähestyvänsä ruoanlaittoa simppelisti: tehden ruokaa parhaista raaka-aineista, parhailla Heirol -keittiövälineillä ja kokkaamalla suorasukaisesti; puhtaita makuja höystettynä hyvällä meiningillä. Yksinkertaisia, edullisia ja nopeita reseptejä.

Henri Alén, Suomen Vuoden 2012 ravintolaksi valitun Ravintola Murun keittiömestari ja omistaja on kokannut uransa aikana monissa suomalaisissa huippuravintoloissa kuten Savoy, Nokka ja Palace, työskennellyt Italiassa ja kilpaillut Kanadassa. Tämän lisäksi hän on tehnyt kirjoja ja TV:n ruokaohjelmia.

Henrin hyvät ja nopeat reseptit ovat levinneet sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin ja hän onkin saanut epävirallisen ”Suomen some-kokki” -tittelin. Hänen suosittu some-munakkaansa ohje levisi niin vauhdilla, että kananmunat loppuivat kaupoista. Kun Henri twiittasi lähtevänsä paistinpannuostoksille ja selvensi kysyjälle käyttävänsä Heirol Cerasafe+-paistinpannuja, vietiin kaupoista viimeisetkin Cerasafe+ pannut käsistä.

Heirol Cerasafe+ sekä uutuus Heirol Steelsafe pannuja on saatavilla myös Kyläkaupasta. Lauantaina 18.7. Henri kertoo miksi hän käyttää pannuja sekä kotonaan että Muru-ravintolassa. Tapahtuman kunniaksi uudistuneet testivoittajapannut ovat esittelytarjouksessa.

Henkka & Niki vs. Amerikka

Henrin ja Heirolin yhteistyö sai alkunsa, kun Henri tutustui Heirolin tuotteisiin Sokkokokki –ohjelmaa tehdessään. Ohjelman kuvauksissa Henri yllättyi tuotteiden kestävyydestä ja kätevyydestä. Suurin yllätys oli miten Steely Cerasafe –pannut kestivät ”rääkin” kuten kalliimmat ammattilaispannut. Henrin mielestä keittiössä tärkein väline onkin kunnon paistinpannu.

-Tylsistyneen veitsen voi aina teroittaa, mutta pannun on oltava hyvä tai ruoanlaitto ei onnistu.

Nyt Alén on matkustanut kaksi tuotantokautta ympäri Yhdysvaltoja Henkka ja Niki vs. Amerikka –ruokaohjelman mukana. Matkalla mukana ovat kiertäneet Heirolin pannut, joita jopa ’’Ridge Forrester’’ pääsi testaamaan. Suosittu ’’Henkka ja Niki vs. Amerikka’’ näkyy nyt myös ulkomailla, sillä National Geographic Channel esittää ohjelmaa nimellä American Food Battle!

Henri kertoi, että hänen mieleenpainuvin kokemuksensa Henkka ja Niki vs. Amerikka –ohjelman kuvauksissa oli kilpailu inuiittien kanssa Alaskassa.

- Alaskan luonto ja inuiittien kulttuuri jättivät mahtavia muistoja. Valmistimme valasta, inuuttien perinneruokaa. Miltei mustan kalan valmistaminen oli mahtava, ainutlaatuinen kokemus.

 

Kyläkaupassa Henri näyttää miten valmistaa helppo ja nopea tarjottava kesävieraille. Tule maistamaan Henrin Toast Skagenia ja kuulemaan huippukokin niksit herkun valmistamiseen.

24 vuotta keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin

Kaarinassa sijaitseva perheyritys Heirol Oy on tuonut keittiövälineitä suomalaisten ruokapöytiin jo 24 vuoden ajan. Heimo Lehtonen perusti yrityksen poikansa Rolf Moborgin kanssa vuonna 1991 aloittamalla toiminnan Lehtosen autotallista. Heirol Oy on historiansa aikana noussut nopeasti yhdeksi Suomen johtavista keittiön pienvälineiden valmistuttajista.

Heirolin toiminta-ajatus on ollut kunnianhimoinen alusta alkaen. Heirol haluaa tuoda markkinoille laadukkaita, käytännöllisiä ja kauniita keittiön pienvälineitä, jotka innostavat suomalaisia valmistamaan kotona enemmän ruokaa.

- Meistä perhe ja hyvä ruoka ovat elämän perusta. Ruoanlaitto kotona on hauskaa ja helpompaa kuin usein ajatellaankaan. Tietysti se on myös paljon terveellisempää ja edullisempaakin kuin valmisruoka. Haluamme innostaa suomalaisia valmistamaan kotona enemmän ruokaa ja viettämään enemmän aikaa yhdessä keittiössä ja ruokapöydän äärellä, kertoo toimitusjohtaja Rolf Moborg, neljän lapsen isä.

Kehitämme yli 20 vuoden kokemuksella suomalaisille laadukkaita ja aikaa kestäviä tuotteita. Teemme yhteistyötä maailman johtavien valmistajien kanssa, jotta voisimme taata Heirol-tuotteille mahdollisimman korkean laadun. Perheyrityksessä otamme asiakkaiden palautteet ja ehdotuksen suoraan itse vastaan, ja haluamme reagoida niihin nopeasti. Tavoite on mielestämme jo nyt hyvin saavutettu, mutta sama ajatus kantaa edelleen!

Heirol-nimen alta löytyy useita laadukkaita tuotemerkkejä. Tärkein tuoteryhmä on Steely-sarja, josta löytyy keittiövälineitä aina kattiloista kuorimaveitsiin. Steely-pienvälineitä on myyty jo yli 3 000 000 kappaletta. Yrityksen uusia ylpeydenaiheita ovat laadukkaat Heirol Steelsafe pannut ja tarjoilupannut, sekä uudistettu kuluttajatestejä voittanut tuotesarja Cerasafe+, jotka käyvät vaativillekin kokeille ja ruoanlaiton harrastajille.

« Takaisin