Juha Tapio

Juha Tapio

Suomen eturivin artistit Ähtäriin

11.10.2018

Juha Tapio

Ähtärin matkailualueen ytimessä sijaitsevassa Ähtäri-hallissa nähdään loppuvuodesta kaksi upeaa ja odotettua eturivin artistia. 10.11. Ähtärissä vierailee Juha Tapio ja 30.11. vuorostaan Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani.

- Näitä artisteja havittelevat lukuisat muutkin esiintymispaikat ympäri Suomen, mutta parin vuoden sitkeys palkittiin ja saimme vihdoinkin vierailut toteutumaan, kertoo Ähtäri Zoon myyntipäällikkö Sirpa Leinonen.

Ähtäri-hallissa on vuosikymmenten saatossa ollut hyvin monenlaisia tapahtumia, messuista konsertteihin ja teatterituotannoista urheilukilpailuihin.

– Manageri olikin hyvin positiivisesti yllättynyt hallin monimuotoisuudesta, palveluiden laajuudesta sekä hallin koosta, sillä harva tietää, että hallissa pystytään järjestämään reilun 800 henkilön tapahtumia, kertoo Leinonen. - Näissä kahdessa tähti-illassa asiakas voi valita, haluaako seurata esiintyjää istuvasta katsomosta vai mieluummin tanssia ja jorailla artistin tahtiin permannolla, jatkaa Leinonen.

Tänä vuonna tähti-illoissa on tarjolla show & dinner –paketti, jolloin jouluinen illallinen tarjoillaan viereisessä Hotelli Mesikämmenessä. – Ähtäri Zoon alueen kulunut vuosi on ollut todella vilkas ja näyttäisi siltä, että syksy jatkuu myös vauhdikkaana erilaisten ryhmien nauttiessa alueen palveluista. Olemme satsanneet pikkujouluiltoihin nyt isosti, halumme olla myös uskottava ja suosittu tapahtumakeskus. Siksi teemme kaikkemme, että sekä artistit että asiakkaat viihtyvät illoissamme, kiteyttää Sirpa Leinonen.

 

www.ahtarizoo.fi/pikkujoulut

« Takaisin