Suomen Bokseriyhdistyksen Pohjanmaan alaosasto 15 vuotta Juhla-Match Show Tuurissa lauantaina

8.9.2016

Suomen Bokseriyhdistyksen Pohjanmaan alaosasto 15 vuotta
Juhla-Match Show Tuurissa lauantaina

Suomen Bokseriyhdistyksen Pohjanmaan alaosasto juhlii tänä vuonna 15-vuotista taivaltaan ja järjestää sen kunniaksi match shown Tuurissa, Kyläkaupan hiekkakentällä. Kenttä on sama, missä alkukesällä järjestettiin Miljoona Koira –näyttely.

Match Show on leikkimielinen koiranäyttely, johon voivat osallistua kaikki koirat, jolla on voimassa olevat rokotukset. Ilmoittautua voi paikan päällä hiekkakentällä klo 12.00 alkaen. Näyttelyssä arvostellaan neljä luokkaa; isot koirat (säkä yli 40 cm), pienet koirat (säkä alle 40 cm), pennut (ikä alle 1 vuosi) sekä lapsi ja koira, johon voi osallistua alle 10-vuotias lapsi koiran kanssa.

Match Showssa tuomarit arvioivat koiran esittämistä ja antavat hyviä ohjeita. Match Show on myös hyvä paikka totuttaa ja opettaa koiraa esiintymään oikeita näyttelyitä varten, sillä tuomareille voi myös kertoa, mitä asioita koirakko haluaa erityisesti harjoitella.

Näyttelyä sponsoroi Prima Pet Premium ruoka- ja näytepalkinnoin. Lisäksi sijoittuneet saavat tavarapalkintoja näyttelyn sponsoreilta. Tuomareina toimivat Jaana Lempinen Ähtäristä ja Tarja Pihlaja Seinäjoelta. Jaana kasvattaa schipperke-rotuisia koiria kennelnimellä Boyncy ja Tarja buhund-koiria kennelnimellä Tunturipuron.

Suomen Bokseriyhdistyksen Pohjanmaan alaosasto toivottaa kaikki kiinnostuneet mukaan tähän tapahtumaan! Lisätietoja voi kysyä osoitteesta (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) tai iltaisin puhelimella 040-7777797.

« Takaisin