Lasgon promokuva, kuvassa laulajatar Jelle van Dael

Lasgon promokuva, kuvassa laulajatar Jelle van Dael

Summerdance tuo Kalajärvelle kansainvälistä väriä

9.8.2018

Lasgon promokuva, kuvassa laulajatar Jelle van Dael

Neljännen kerran järjestettävä Summerdance valloittaa Peräseinäjoen Kalajärven 10.-11.8.2018. Tasaisesti kasvanut pikkufestivaali tuo tällä kertaa lakeuksille ensimmäisen ulkomaisen artistinsa, kun perjantain pääesiintyjänä nähdään belgialainen “Something”-hitistä tuttu LASGO.

Idylliset puitteet hyödynnetään entistä paremmin

Helteiset kesäsäät ovat tuoneet Kalajärven rannalle vipinää, ja promoottori Toni Kurkimäki kertoo Summerdancen osoittavan paikan olevan oivallinen myös musiikkitapahtumille.

-”Pyrimme kehittämään tapahtumaa vuosi vuodelta niin palveluiden kuin esiintyjäkattauksen kannalta”, Kurkimäki toteaa. –”Kesäkuun alussa pidettyjen lämmittelybileiden suosio pääsi yllättämään positiivisesti, ja ennakkomyynnin perusteella Summerdancen päätapahtuman kävijämäärä kasvaa viime vuodesta. Idyllistä tapahtumapaikkaa ja monipuolista ohjelmaa arvostavia kävijöitä tulee kauempaakin Kalajärvelle tänäkin vuonna.” Promoottori-dj:n mukaan Summerdance saattaa tulevaisuudessa laajentua entisestään. –”Olemme suunnitelleet lisää pienempiä tapahtumia tukemaan Summerdancea, mutta etenemme yksi asia kerrallaan. Kysynnän mukaan mennään, ja realistisin odotuksin”, toteaa Kurkimäki ja lisää kävijäodotusten olevan tänä vuonna n. 1600 hengen pinnassa.

Tuoreita kesähittejä ja retrohittejä

Tämän vuoden ohjelmasta erottuvat jo mainitun Lasgon lisäksi nopealla vilkaisulla muutama nimi yli muiden. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun “Mahtava peräsin ja pulleat purjeet” takaa löytyvä bilekaksikko Pasi ja Anssi, viraalihittejä tehtaillut Portion Boys ja koko kansan tuntema Tauski lienevät viikonlopun kiinnostavimmat nimet ainakin palstamillimetriensä valossa. –“Portionit vetivät viime vuoden ylivoimaisesti kovimman keikan, jolla Pasi ja Anssi muuten vierailivat. Heille luovutettiin viimeksi Summerdancessa kultalevyt “Kakkuu järvellä”-biisistä, saa nähdä mitä tänä vuonna on luvassa”, myhäilee itsekin Summerdancessa esiintyvä Toni ”DJ Tony” Kurkimäki ja ennustaa isoa yleisöä myös esiintyjäkaartin tunnetuimmalle konkarille: -“Tauski on herättänyt selvästi eniten kiinnostusta etukäteen, onhan mies elävä legenda jolta löytyy aika pitkä lista hittejä vuosien varrelta. Uskon, että Tauski tulee yllättämään Kalajärvellä epäilijänsä positiivisesti!”

« Takaisin