Summerdancen ysäri-DJ:t Uninen, Tony ja Meke lupaavat hauskanpitoa koko rahan edestä.

Summerdancen ysäri-DJ:t Uninen, Tony ja Meke lupaavat hauskanpitoa koko rahan edestä.

Summerdance tanssittaa lauantaina Kalajärvellä ysärin ja housen tahtiin

11.8.2016

Summerdancen ysäri-DJ:t Uninen, Tony ja Meke lupaavat hauskanpitoa koko rahan edestä.

Summerdance tanssittaa lauantaina Kalajärvellä ysärin ja housen tahtiin

Kuusi huippu-DJ:tä nousevat kahdelle lavalle Kalajärvellä tänä lauantaina

Peräseinäjoen Kalajärvellä soi lauantaina 13.8. ysäri- ja klubimusiikki, kun Summerdance-tapahtuma polkaistaan käyntiin. Kuuden DJ:n voimin tanssitetaan kansaa kahdella lavalla sekä retrotunnelmissa että upouuden housemusiikin tahdissa. -Ravintola Kalajärvellä nähdään sopiva sekoitus kokeneita konkarisoittajia ja lupaavia tulokkaita, toteaa järjestäjä ja yksi artisteista, Toni ”DJ Tony” Kurkimäki. -Etenkin ulkolavan ysäristagen kolme soittajaa (Uninen, Tony ja Meke, kuvassa) ovat tuttuja niin pienistä kuin megaluokankin tapahtumista ympäri Suomen. Kaikilla on oma vankka fanikuntansa, ja toivottavasti heitä saapuu paikalle runsaasti!

Ysärimusiikin jo muutamia vuosia kestänyt uusi tuleminen on tuttua Kurkimäelle, sillä hän luotsaa yhteistyökumppaneineen myös suosittua Club Onniteekkia Seinäjoella. Vieläkö ysäri kiinnostaa festarikävijöitä? -Vielä, eikä se ole muuttumassa mihinkään. Ysäridance on kertakaikkiaan iloisinta ja huolettominta bilemusaa, jonka vetävyys perustuu mieleenjääviin melodioihin ja soundeihin, jotka pakottavat tanssimaan. Viime vuosina ysäriin ovat seonneet myös parikymppiset, ja käytännössä kaikilla suosituimmilla radioasemilla on omat ysäriohjelmansa. Koko iltaa ei meillä tarvitse kuitenkaan tampata ysärin tahtiin, sillä yökerhon sisätiloissa voi nauttia uusimmasta housesta ja trancesta Fitme, Aave ja Auru -nimisten kavereiden soittamana.

Summerdance järjestetään nyt toista kertaa vuoden tauon jälkeen. Ensimmäinen tapahtuma oli Seinäjoella Framin rannassa. Miksi tapahtuma siirtyi Peräseinäjoelle, Kalajärven ranta-alueelle? -Täytyy myöntää, että alue ei ollut minulle kovin tuttu ennen tätä kesää. Ravintola Kalajärven porukka kutsui minut käymään kylässä ja totesin heti ensikäynnillä, että täällähän on aivan upeat maisemat ja puitteet tapahtumalle. Uskon, että kaikki paikalle saapuvat näkevät heti, miksi tämä on loistava paikka hyville bileille, Kurkimäki hehkuttaa.

Ysäridance lienee tuttua monille, mutta järjestäjän mukaan myös klubipuolelta löytyy näkemisen ja kuulemisen arvoiset soittajat. -Etukäteen ehkä kiinnostavin soittaja yökerhon puolella on Peräseinäjoen oma poika DJ Fitme, jonka YouTubeen tekemien soittovideoiden suosio on räjähtänyt käsiin, Toni Kurkimäki sanoo. -Yhdelläkin Fitmen setillä on lähes 4 miljoonaa katselukertaa, jollaisista luvuista monet Suomen tunnetuimmistakin soittajista unelmoivat! Fitmellä on ollut alusta asti hyvä tekemisen meininki, ja luulenpa että tämä on vasta alkua miehen uralla. Kannattaa tulla tsekkaamaan millainen talentti on kyseessä!

« Takaisin