Teatteri Eurooppa Neljä.

Teatteri Eurooppa Neljä.

Summassaaressa monipuolinen pikkujoulu- ja viihdetarjonta

3.11.2016

Summassaaressa monipuolinen

pikkujoulu- ja viihdetarjonta

Kylpylähotelli Summassaaressa Saarijärvellä on pikkujoulukaudella monipuolinen tarjonta viihdettä; Teatteri Eurooppa neljän pikkujoulurevyyn ensi-ilta, Mielensä pahoittajan poika teatteri esitykset, kotimaisia huippu artisteja ja bändejä sekä tietysti jatkot on legendaarisella Sumppila Clubilla klo 04.00.

Summassaaressa järjestyvät ohjelmalliset päiväpikkujoulut vähintään 16 hengen ryhmille marras-joulukuussa. Vuosi päättyy riemukkaaseen uuden vuoden juhlintaan, jossa ilotulituksen lomassa kohotetaan malja Suomen juhlavuodelle.

Teatteri Eurooppa neljän pikkujoulurevyyn Tähdet lentoon -shown ensi-ilta on  perjantaina 4.11. Summassaaren ravintolassa. Iltaa kunnioittavat läsnäolollaan itse Mr. James Bond sekä Her Majesty the Queen Elisabeth sekä tyylikkäästi parodioituja entisiä ja nykyisiä viihdetähtiä.

Teatteri Re-Te esittää  Mielensäpahoittajan poikaa 25.11. ja 3.12. molempina iltoina musiikista vastaa Johanna ja Myrkynkeittäjät.  

”Kylmästä lämpimään” Anna Abreau esiintyy ravintolassa 19.11.  Pylkönmäen oma poika Mikael Konttinen keikkailee Summassaaressa 26.11. ja Helmenkalastajat viihdyttää perjantaina 2.12. Tanssiorkesteri Ilta-aurinko esiintyy 9.12. ja 10.12 on toisen Saarijärveltä lähtöisin olevan artistin, Tommi Soidinmäen ilta.  Perinteistä Tapanin päivän iltaa vauhdittaa ravintolasalissa bilebändi Happy Hours ja Sumppila Clubilla Dj. Vuosi vaihtuu ja taikuri Joren ja bilebändi Happy Hoursin avustuksella sekä ilotulituksella.

Kaikkiin viikonloppuihin voi yhdistää viihdepaketin, joka sisältää pääsylipun lisäksi ruokailun sekä majoituksen.

Sanotaan, että ”rakkaalla lapsella on monta nimeä”; niin legendaarisella  Sumppilallakin, mutta jatkossa  Summassaaren yökerho on nimeltään  Sumppila Club.  Syksyn aikana clubin valotekniikkaa uudistetaan. Loppuvuosi tanssitaan Clubilla discomusiikin jytkeessä, tulevaisuudessa soitetaan monipuolisesti musiikkia ja clubille haetaan Sumppila Vip Clubilaisia, jotka saavat liityttyään monipuolisia etuja.

Lisätietoja Kylpylähotelli Summassaari (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) tai p. 03060850

 

« Takaisin