Stand up -kiertue 2019 saapuu Kartano Kievariin

10.10.2019

Stand up -koomikot Ali Jahangiri, Heikki Vilja ja Aatu Raitala ovat kiertäneet tänäkin syksynä ympäri Suomea hauskuuttaen ihmisiä stand up -kiertueellaan. 

Syksyllä 2018 pojat tekivät menestyksekkään Naura vaan! -kiertueen ja huomasivat nauttivansa toistensa seurasta jopa hieman liikaa. Niinpä he päättivät tehdä uuden kiertueen, joka sai niinkin kekseliään nimen kuin Naura vaan! 2019. - Kun kesä on vietetty lomaillessa perheiden parissa, niin syksyllä kaipaa taas oman (alhaisen) kehitystasonsa mukaista seuraa, koomikot toteavat naurussasuin.

Kiertueen viimeiseksi esiintymispaikaksi valikoitui Kartano Kievari Äänekoskella. - Valinta tapahtui osaltaan sattumalta ja osittain siksi, että se on mahtava keikkapaikka stand up -komiikalle, toteaa Heikki Vilja. - Lupaamme käsitellä Kartano Kievarillakin kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, hän jatkaa. - Olemme koomikkoina kaikki varsin erilaisia, eikä koskaan ole varmaa mitä lavalla tulee tapahtumaan. Varmaa on vain, että naurua riittää, Heikki lupaa.

Ali Jahangiri on tunnettu kaiken maailman televisio- ja radio-ohjelmista, mutta kukkaan hän puhkeaa illan jo pimentyessä stand up -lavalla. Ali on myös kiertueen virallinen kuljettaja. Ei niinkään ajotaitojensa takia vaan siksi ettei Aatu osaa liikennesääntöjä ja Heikki on usein humalassa.

Jos maailmassa on jotain outoa ja järjetöntä, varmaa on että Aatu Raitala on käyttänyt aivan liian paljon aikaa miettiessään sitä. Lavalla Aatu jakaa erittäin mielellään ajatuksensa raahaten katsojan maailmaan jossa käytetään aivan liikaa persoonapronominia ”mie”. Aatu on Etelä-Karjalan lahja Helsingin stand up -piireille. Vielä ei ole stadilaisille selvinnyt minne Aatun voisi palauttaa.

Heikki Vilja on kova yrittämään. Vaikka pää osuu väliilä seinään ei Heikki pysähdy hetkeksikään. Heiluu vaan raajat ilmassa kohti seuraavaa estettä. Heikki ei luovuta. Heikki asuu Malmilla.

Ensi perjantaina 11.10. nähdään Kartano Kievarilla Naura Vaan! 2019 Stand up kiertue, jossa esiintyvät Ali Jahangiri, Heikki Vilja sekä Aatu Raitala.

Tämä on kiertueen ainoa vierailu Keski-Suomessa

« Takaisin