Kisaisäntien kisan alla hankkima Formatic -tamppari n ollut tarpeeseen eli ahkerassa käytössä  ja tarpeeseen tietysti myös kisa aikana.

Kisaisäntien kisan alla hankkima Formatic -tamppari n ollut tarpeeseen eli ahkerassa käytössä ja tarpeeseen tietysti myös kisa aikana.

SnowCrossin SM-sarja jatkuu viikonvaihteessa Kauhajoen Sotkassa

15.3.2023

Karisamuli Korpela

Jatkuvasti paisuva moottorikelkkojen SM-sarja on kerännyt tänäkin vuonna katsomot täyteen jo ajetuissa osakilpailuissa Rovaniemellä ja Parikkalassa. Sarja jatkuu Kauhajoen Moottorikelkkailijat ry:n isännyydessä,  ja Sotkan Urheilukeskuksen jm/rallicross -radan pohjille on jo monta viikkoa roudattu lunta liikkeiden, tuotantolaitosten ja kaupungin kiinteistöjen tonteilta. Lumesta ei ole siis ollut puutetta ja mitä lähemmäs on Loukko.com SM Snowcross Kauhajoki kilpailuviikonvaihdetta päästy, sitä myös lunta tullut taivaalta lisää rakentaa ratapohjia rauhassa. Siinä suurena apuna on ollut myös kerhon vastikään Muhokselta hankittu Formatic GT-450 tamppari Valmetin moottorilla. Iso satsaus kerholta, koska puhutaan kuusinumeroisesta summasta.                                                                                                                     - - Näissä hankinnoissa pitää tähdätä kauemmas tulevaisuuteen, kertoo kerhon puheenjohtaja Markku Nummijoki.                                                                                                                                                                                  - Eli meillä on halua ja myös  intoa järjestää  myös jatkossakin tämän tason kilpailuja Kauhajoella , eli siis vakiinnuttaa jollain lailla paikka kisakalenterissa. Moottorikelkkojen Snow Crossin SM-sarjassa 2023 kisataan kaksipäiväisesti ja varsinaisia SM-luokkia ovat Pro, Pro Lite, Naiset ja Nuoret, muut kansallisia Cup-luokkia. Kauhajoen osakilpailu kisataan siis ensi viikonvaihteessa eli 18-19. maaliskuuta. Tosihommat aloitellaan niin lauantaina kuin sunnuntaina 11.00.  

« Takaisin