Kauden 2016 uutuus Silver Eagle.

Kauden 2016 uutuus Silver Eagle.

Silver Eagle BR tuo uudenlaisen muokattavuuden vapaa-ajan veneisiin

28.10.2015

Kauden 2016 uutuus Silver Eagle.

Kaudelle 2016 TerhiTec Oy esittelee täysin uuden Silver Eagle BR 640 -mallin, joka edustaa uutta ajattelua Silverillä. Silverillä on jo pitkään pohdittu veneenkäyttäjien muuttuvia tarpeita ja Silverin mahdollisuuksia vastata näihin tarpeisiin ja toiveisiin. Yhtä ja samaa venettä käytetään Suomessa monesti useisiin eri käyttötarkoituksiin. Yhden veneen on täytynyt sopia niin päiväretkiin, heittokalastukseen, yhteysveneeksi kuin kesäiseen auringonottoon ja nautiskeluun. Seurauksena on usein ollut kompromissivene, joka ei loista ominaisuuksillaan oikeastaan missään. Silverillä haluttiin yhdistää erityyppisten veneiden parhaita ominaisuuksia yhteen veneeseen siten, että kompromisseilta vältyttäisiin. Markkinoille haluttiin tuoda erilainen, entistä urheilullisempi alumiinivene. 

Ratkaisuksi nousi mahdollisimman suuri muokattavuus, sekä venettä tilattaessa että venettä käytettäessä. Uuden Silver Eagle BR:n voi jo tilausvaiheessa valita esimerkiksi kapeammalla takapenkillä, joka antaa veneen takakulmiin reilusti tilaa. Veneen voi tilata myös rennoimmilla istuimilla; erittäin mukavassa sohvatyylisessä noin 70 cm leveän paapuurin puolen istuimessa aikuinen ja lapsi viihtyvät hyvin. Istuimen alla on tilava säilytystila, ja se mahdollistaa myös taaksepäin istumisen. Kuljettajan istuimeksi tulee samantyylinen 55 cm leveä istuin. Veneen voi myös halutessaan tilata ilman keulan säilytystiloja, jolloin säilytystilojen kohdalla on karhennetun pohjan ansiosta turvallista seistä ja vaikkapa heittää uistinta.

Venettä käytettäessä uusi muokattavuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että veneen takapenkki ja selkänoja on käännettävissä nopeasti ja helposti yhdeksi suureksi tasopinnaksi. Tältä tasolta on erittäin helppo kulkea uimaan tai sen päällä voi ottaa kunnolla aurinkoa. Patjat poistamalla voidaan samalta tasolta vaikka heittokalastella. Yksi vene, paljon mahdollisuuksia. Ilman kompromisseja.

Uudessa mallissa on haluttu tehdä kaikki korkean laadun ehdoilla. Vene on täynnä pieniä yksityiskohtia joissa viimeistelyn tasolla ja käytettyjen materiaalien valinnalla on pyritty saavuttamaan korkea laatu. Vakiovarusteluun on panostettu entistä enemmän. Veneen keulassa on vakiona integroidut kulkuvalot, ja lisäksi mm. perän istuintyynyt ja aurinkotason pehmusteet, uistelunopeuden säädin ja hydrauliohjaus kuuluvat veneen hintaan.

« Takaisin