Eerika Lehtola esittelee Silmäaseman Alavuden liikkeen kehysmalleja.

Eerika Lehtola esittelee Silmäaseman Alavuden liikkeen kehysmalleja.

Silmäasemalta näkemisen ja silmien terveyden palvelut

20.1.2016

Eerika Lehtola esittelee Silmäaseman Alavuden liikkeen kehysmalleja.

Silmäsairaalat täydentävät optikkoliikkeiden palveluja

Taisto Järvinen

Hyvä näkeminen ja näkökyvyn ylläpitäminen on tänä päivänä yhä tärkeämpää. Useimmissa työtehtävissä tarvitaan tarkkaa näkökykyä. Silmien terveys on siltikin hyvän näkemisen perusedellytys. Näin ollen silmien terveyden ja näkemisen hyväksi kannattaa tehdä pieniä uhrauksia, tarkistuttaa silmien terveys ja tarvittaessa hankkia näkemistä helpottavat silmälasit.

Optinen myyjä Eerika Lehtola sanoo Silmäaseman Alavuden liikkeen ja muiden liikkeiden palvelujen olevan rakennettu siten, että näkemiseen ja silmien terveyteen liittyvät palvelut ovat helposti saatavina.

  • Näkemisen tarve korostuu etenkin vuoden pimeimpänä aikana, ja vaikka mennään kohti valoa ja kevättä, niin eivät näkemisen perusasiat mihinkään muutu.
  • Silmäaseman liikkeessä Alavudella on saatavana silmälääkärin-, optikon- ja työnäköpalvelut. Silmätautien erikoislääkärien Jarkko Lappalaisen ja Jukka Kurikan palveluja on tarjolla pääsääntöisesti tiistaisin ja torstaisin. Työnäkösilmälasien hankkimista varten on kaikissa Silmäaseman liikkeissä siihen erikoistunut optikko. Silmälaseja on kaikkiin käyttötarkoituksiin ja piilolinssejä löytyy niitä käyttäville.
  • Alavuden sekä muiden lähialueen Silmäaseman liikkeiden palveluja täydentää Seinäjoella myymälän yhteydessä lähes puolentoista vuoden ajan toiminut Silmäaseman Silmäsairaala. Kauppakatu 11 kiinteistössä toimivassa Silmäsairaalassa tehdään mm. laser-, kaihi-, luomi- ja linssileikkauksia. Toimenpiteestä riippuen leikkauspäivän voi saada 1 – 2 viikon odotuksella.

Silmäasemalta kerrotaan, että hoitoarvioita varten käynti optikon vastaanotolla on maksutonta, samoin ovat maksuttomia silmälasireseptit silmälasien oston yhteydessä. Alavuden toimipisteessä hoitoarvioita tekee optikko Anna Hietala. Ajanvaraus tapahtuu netissä tai poikkeamalla liikkeessä.

Kehyksissä vähän

pyöreämpiä muotoja

Tämän päivän ja tulevan kevään silmälasikehysten muodissa ei isompia mullistuksia ole, eikä tietojen mukaan ole tulossa. Eerika Lehtola kiteyttää muodin sanomalla, että kehyksissä on keskimääräisesti hieman pyöreämpiä muotoja ja pehmeämpää linjaa. Pääsääntöisesti tyyli ei paljon totutusta poikkea.

  • Toiset tykkäävät voimakkaammista ja näkyvämmistä kehyksistä. Osalle asiakkaista käy ajaton, kevyempi kehystyyli. Pääasia silmälaseissa on, että niillä näkee hyvin, ne istuvat ja ovat mukavat pitää.

Kevään tulo ja auringon valon lisääntyminen käynnistävät aurinkolasien kaupan. Eerika Lehtola vihjaa aurinkolaseista ja olevan tulossa uutuuksia jo alkuvuodesta.

Piilolinssit ja monitehopiilolinssit ovat hyvä ratkaisu etenkin urheilua harrastaville.

Silmäasema on täysin kotimainen ketju. Vähittäiskaupassa Silmäasemalla on 87 omaa myymälää ja 39 yrittäjävetoista myymälää. Silmäterveyspalveluja on tarjolla 12:ssa Silmäsairaalassa.

Yhteystiedot:

Silmäasema Alavus

Kuulantie

010 190 200

www.silmaasema.fi

« Takaisin