Seinäjoen Vauhtiajojen kahden päivän ohjelmisto valmis

10.6.2021

Lakeudenpuistossa nähdään 13-kärkiartistia 

Tänä vuonna 18. kerran järjestettävä Seinäjoen Vauhtiajot julkaisi tänään viimeisen artistikiinnityksen. Tämän vuoden ohjelma tarjoilee kotimaisia huippunimiä laajalla musiikin kirjolla. Oman mausteensa tuo myös tapahtuman ruotsalaisvahvistus, Amaranthe. Kotimaisista artisteista kahden päivän aikana lavalla loistavat Elastinen, Popeda, J. Karjalainen, Klamydia, Behm, Erika Vikman, Reino Nordin, Michael Monroe, Teflon Brothers, Mikael Gabriel, Stam1na. 

- Lipunmyynti on lähtenyt käyntiin todella hyvin. Viime kesänä ei yritykset tohtineet pitää henkilöstöjuhlia tai asiakastilaisuuksia, niin nyt kun vapautukset tulivat, myynnin kasvu oli heti selvä. Kävijärajoitusten vapautuminen, sekä sen lisäksi se että aikuinen väestö on saanut rokotuksia sekä tulee saamaan elokuun puoleen väliin saakka vaikuttavat paljon kokonaisuudessaan.

- Kyllä patoutunut tarve live musiikin sekä ihmisten pariin on voimakas, tietenkin meillä vielä vaikuttaa se kuin muita aikuisen kohderyhmän festivaaleja ei maakuntakeskuksessa Seinäjoella ole kertoo promoottori Kalle Keskinen 

Tapahtumateollisuus on julkaissut Check! -merkin, joka kertoo yleisölle siitä, että tapahtuma on toteutettu turvallisesti. Tunnuksen käyttöönsä ottavat tapahtumat sitoutuvat toteuttamaan laajaa turvallisuustoimenpiteiden listaa. Näin varmistetaan niin yleisön, esiintyjien kuin tapahtuman henkilökunnan turvallisuus.  

Check-merkin takana on laaja lista turvallisuustoimenpiteitä, jotka yleisötilaisuuksissa on aina syytä ottaa huomioon. Osa toimenpiteistä on eri viranomaisten velvoittamia, osa tapahtuma-alan itse luomia hyviä käytäntöjä.

« Takaisin