Juha Seppälä ja Auli Toivonen sanovat kuoripukeutumisen lisänneen suosiotaan.

Juha Seppälä ja Auli Toivonen sanovat kuoripukeutumisen lisänneen suosiotaan.

Seinäjoen Pika-Pesussa on monipuolinen tarjonta

3.9.2020

Tomi Olli

Juha Seppälän ja Auli Toivosen johtamassa Seinäjoen Pika-Pesussa on positiivinen vire korona-ajasta huolimatta, asiakkaita on riittänyt mukavasti varsinkin loppukesään tultaessa. Yrityksen valikoimassa näkyy myös meneillään oleva aika

- Valikoimassamme ovat niin kertakäyttöiset maskit kuin pestävät kangasmaskit. Haluammekin myös tällä tavoin palvella asiakkaita tähän aikaan kuuluvalla tavalla, toimitusjohtaja Seppälä toteaa.

Seinäjoen Pika-Pesun toiminnan kulmakivi on työvaate- ja jalkinekauppa, joka muodostaa noin 70 prosenttia liikevaihdosta.

- Se on erittäin tärkeä osa-alue. Kokonaisuudessaan palvelemme asiakkaita vankalla ammattitaidolla. Haluamme varmistaa heidän saavan juuri sopivanlaiset asuste- ja jalkineratkaisut, Seppälä kiteyttää.

 

Laatumerkeillä

Yrityksen vaate- ja  jalkinevalikoima on erittäin kattava. Saatavana on niin suuria kuin pieniä kokoja miehille ja naisille. Seinäjoen Pika-Pesun tarjonnassa ovat esimerkiksi erittäin laadukkaat ja kestävät Dimexin, Snickersin, Fristadsin, Blåkläderin, Leijonan ja Hejcon työvaatteet sekä Jalaksen kengät.

- Työvaateasiakkaat ovat entistä merkkitietoisempia, he haluavat ostaa hyväksi kokemiaan merkkejä. On myös huomionarvoista, että eri merkkien mainoskampanjat vaikuttavat ostopäätöksiin merkittävästi, Toivonen toteaa.

Hänen mukaansa suosiotaan on lisännyt selkeästi myös kuoripukeutuminen.

- Tämähän tarkoittaa sitä, että päällimmäisenä on vettä ja tuulta pitävä asuste ja sen alla sään mukaan tarpeellinen määrä muuta vaatetusta. Valikoimassamme onkin tarjolla hyvin monipuolinen asustevalikoima.

 

Palveleva nettikauppa

Seinäjoen Pika-Pesun verkkokauppa avattiin huhtikuussa 2009, minkä jälkeen sen suosio on noussut tasaisesti.

- Yhä useampi asiakas valitsee tuotteen netissä ja noutaa sen sitten myymälästämme, eli verkkokauppa on tärkeä osa toimintaamme.

- Tänä kesänä on myös ollut havaittavissa, että tilauksia tulee yhä enemmän lähialueelta, eli verkkokauppa ei ole vain kauempana asuvien juttu, Toivonen kertoo.

Toivonen sanoo verkkokaupan avulla myös varmistettavan kätevästi, että kauempaa tultaessa myymälästä löytyy sovitettavaa vaatetta tai työkenkiä.

- Verkkokauppatilaus ei sido ja maksutavaksi voi valita ”maksu myymälään” sekä toimitustavaksi ”nouto myymälästä”. Kehotamme asiakkaita tällaiseen menettelyyn sen vuoksi, etteivät he aja pitkien matkojen päästä turhaan Seinäjoelle.

 

Kattava pesulapalvelu

Seinäjoen Pika-Pesu palvelee nimensä mukaisesti myös pesula-asioissa. Juha Seppälä painottaa puhdasta tulevan laajalla skaalalla.

- Pesemme lähes kaiken muun paitsi sohvat, joihin on toki olemassa ratkaisuja. Vuokraamme myös asian merkeissä asiakkaille kotiin vietäväksi painehuuhtelukonetta.

Normaali pesuaika vaatteille, lakanoille sekä matoille on viikko. Tarvittaessa puhdistus onnistuu nopeamminkin.

- Mikäli asiakkaalla on kiire esimerkiksi morsiuspuvun tai muun juhlallisen asusteen kanssa, onnistuu pesu nopeastikin. On myös huomionarvoista, että pesemme kaikkien lähialueen pukuvuokraamojen morsiuspuvut, Seppälä muistuttaa.

Seinäjokelaisyrityksen valikoimassa ovat myös siivousvälineet kuten mopit, lattiakuivaimet sekä ikkunapesutarvikkeet.

« Takaisin