Juha Seppälä ja Auli Toivonen muistuttavat Seinäjoen Pika-Pesun tarjoavan asusteita myös lapsille.

Juha Seppälä ja Auli Toivonen muistuttavat Seinäjoen Pika-Pesun tarjoavan asusteita myös lapsille.

Seinäjoen Pika-Pesu tarjoaa monenlaista

7.1.2021

Tomi Olli

Juha Seppälän ja Auli Toivosen luotsaaman Seinäjoen Pika-Pesun toiminta jatkuu vahvana, vaikka koronatilanne on nostanut maskit kasvoille ja käsidesit esille.

- Tarjoamme asiakkaille käsidesin lisäksi maskin, sen saa heti sisääntulo-oven vierestä, Auli Toivonen muistuttaa.

Seinäjoen Pika-Pesun toiminnan kulmakivi on työvaate- ja jalkinekauppa, joka muodostaa noin 70 prosenttia liikevaihdosta.

- Se on erittäin tärkeä osa-alue. Kokonaisuudessaan palvelemme asiakkaita vankalla ammattitaidolla. Haluamme varmistaa heidän saavan juuri sopivanlaiset asuste- ja jalkineratkaisut, Toivonen sanoo.

Yrityksen vaate- ja  jalkinevalikoima on erittäin kattava. Saatavana on niin suuria kuin pieniä kokoja miehille ja naisille. Seinäjoen Pika-Pesun tarjonnassa ovat esimerkiksi erittäin laadukkaat ja kestävät Dimexin, Snickersin, Fristadsin, Blåkläderin, Leijonan ja Hejcon työvaatteet sekä Jalaksen kengät.

- Työvaateasiakkaat ovat entistä merkkitietoisempia, he haluavat ostaa hyväksi kokemiaan merkkejä. On myös huomionarvoista, että eri merkkien mainoskampanjat vaikuttavat ostopäätöksiin merkittävästi, Juha Seppälä sanoo.

 

Myös lapsille

Toivonen muistuttaa lasten vaatteista, jotka kuuluvat myös Seinäjoen Pika-Pesun valikoimaan.

- Koska asiakkaat arvostavat kotimaista suunnittelua ja perinteisistä työvaatteista tuttua laatua on luontevaa, että Dimexin lastenvaatteet ovat valikoimassamme. Asiakkaat ostavat niitä sillä periaatteella, että vaatteita voivat pitää kestävyytensä ansiosta useammatkin sisarukset.

- Tavallisissa lasten ulkoiluvaatteissa ei myöskään ole heijastimia kuin nimeksi mutta Dimexin lastenvaatteet erottuvat tälläkin saralla.

Seinäjoen Pika-Pesu palvelee myymälän lisäksi verkkokaupassa.

- Yhä useampi asiakas valitsee tuotteen netissä ja noutaa sen sitten myymälästämme, eli verkkokauppa on tärkeä osa toimintaamme. Lähetämme tuotteet toki myös suoraan asiakkaan kotiosoitteeseen.

Toivonen sanoo verkkokaupan avulla varmistettavan kätevästi, että kauempaa tultaessa myymälästä löytyy sovitettavia vaateita tai työkenkiä.

- Verkkokauppatilaus ei sido ja maksutavaksi voi valita ”maksu myymälään” sekä toimitustavaksi ”nouto myymälästä”. Kehotamme asiakkaita tällaiseen menettelyyn sen vuoksi, etteivät he aja pitkien matkojen päästä turhaan Seinäjoelle.

 

Kattava pesulapalvelu

Seinäjoen Pika-Pesu palvelee nimensä mukaisesti myös pesula-asioissa. Juha Seppälä painottaa puhdasta tulevan laajalla skaalalla.

- Pesemme lähes kaiken muun paitsi sohvat, joihin on toki olemassa ratkaisuja. Vuokraamme myös asian merkeissä asiakkaille kotiin vietäväksi painehuuhtelukonetta.

Normaali pesuaika vaatteille, lakanoille sekä matoille on viikko. Tarvittaessa puhdistus onnistuu nopeamminkin.

- Mikäli asiakkaalla on kiire esimerkiksi morsiuspuvun tai muun juhlallisen asusteen kanssa, onnistuu pesu nopeastikin. On myös huomionarvoista, että pesemme kaikkien lähialueen pukuvuokraamojen morsiuspuvut, Seppälä sanoo.

Seinäjokelaisyrityksen valikoimassa ovat myös siivousvälineet kuten mopit, lattiakuivaimet sekä ikkunapesutarvikkeet.

« Takaisin