Tommy Koposen johtama SPV kaatoi runkosarjan avauskierroksella LASB:in Lahdesta maalein 7-4.

Tommy Koposen johtama SPV kaatoi runkosarjan avauskierroksella LASB:in Lahdesta maalein 7-4.

Seinäjoen Peliveljet hamuaa menestystä

23.9.2021

Aleksi Mansikkamäki

Miesten salibandyn F-liigassa pelaava Seinäjoen Peliveljet hamuaa menestystä viime kauden pettymyksen jälkeen. Tämä kausi alkoikin voitokkaasti joukkueen napattua Eerikkilä Super Cupin voiton, finaalissa kaatui hallitseva liigamestari Tampereen Classic maalein 5-4. Joukkueen päävalmentaja Tommy Koponen näkee tuloksen antavan voimaa kauteen.

-Voitto tuli, ja olen joukkueen esitykseen todella tyytyväinen. Cupin voitto antoi itseluottamusta ja viestiä siitä, että kesän harjoituksissa on tehty oikeita asioita. Olenkin varma, että kykenemme haastamaan tosissamme sarjan jokaisen joukkueen.

-Joukkueessa on hyvä yhteishenki ja positiivinen ilmapiiri. Olemme luvanneet toisillemme pelata jokaisessa ottelussa voitosta aina viimeisille sekunneille saakka.

 

Muutoksia kokoonpanoon

Joukkueesta lähteneiden ja pois jääneiden pelaajien tilalle on täksi kaudeksi noussut uusia lupaavia omia junioreita. Eero Karjanlahti, Teemu Laakso, Eero Haapaniemi, Matti Jyrkiäinen sekä Santeri Uusi-Laitila edustavat joukkueen uutta nuorisokaartia. He kaikki ovat aikaisemmin pelanneet SPV:n P21-joukkueessa.

Tulevalla kaudella Koponen haluaan antaa vastuuta nuorille pelureille sekä kehittää heidän fysiikkaansa liigatasolle sopivaksi

-Meillä on monta erittäin potentiaalista nuorta, toivon heidän fysiikkansa kehittyvän mahdollisimman nopeasti kestämään sen kuorman mitä ylimmällä sarjatasolla pelaaminen tuo tullessaan.

Uutena sopimuspelaajana SPV:n riveihin on liittynyt Kasper Tähkä Joensuun Josbasta. Hän on salibandyn kulttipelaajaksi nousseen Janne Tähkän jälkikasvua.

-Tähkällä on jo useamman vuoden kokemus divarin puolelta, mutta pesti SPV:ssä on hänen urallaan ensimmäinen liigatasolla. Näen hänessä isosti potentiaalia, uskon että hän tulee taistelemaan ja näyttämään paikkansa pelikentillä.

Seuraavan ottelun Peliveljet pelaavat ensi lauantaina kun edessä on Seinäjoen paikallistaisto Nurmo Jymyä vastaan. Ottelu alkaa kello 17.00 Nurmon liikuntahallilla.

 

SPV kaudella 2021-2022

Maalivahdit: Rasmus Hasu, Otto Haapala, Anton Kronqvist

Puolustajat: Matias Lintula, Arttu Honkonen, Henri Urmas, Aapo Lokasaari, Eero Haapaniemi, Tuomas Mustonen, Petri Hakonen, Jeri Heikkilä, Santeri Uusi-Laitila, Miika Latvala

Hyökkääjät: Juho Repo, Janne Autio, Juuso Keskinen, Teemu Laakso, Eero Karjanlahti, Jari Hankkio, Aaro Tammiranta, Kasper Tähkä, Matti Jyrkiäinen, Ville Kuusela, Henri Myllymäki, Konsta Haukkala, Jukka-Pekka Pelto-Arvo, Sami Koski

Päävalmentaja: Tommy Koponen

Valmennus ja taustatiimi: Anssi Pietilä, Jori Isomäki, Marko Sorvisto, Vesa Pihlajasalo, Kristiina Hietanen, Sami Pakkala, Juha Liljeqvist, Sini Kivistö

« Takaisin