Marika Kivioja, Tapani Lehtonen, Janne Norrena, Timo Autio ja Risto Mänty sekä kuvasta puuttuvat Daniel Forsbacka, August Högnabba ja Mats Sundin palvelevat ammattitaidolla. Kuva: Eräkellari.

Marika Kivioja, Tapani Lehtonen, Janne Norrena, Timo Autio ja Risto Mänty sekä kuvasta puuttuvat Daniel Forsbacka, August Högnabba ja Mats Sundin palvelevat ammattitaidolla. Kuva: Eräkellari.

Seinäjoen Eräkellarissa on juhlahumua

22.3.2023

Tomi Olli

Seinäjoen Eräkellarissa riittää tunnelmaa, sillä Rengastiellä sijaitsevassa myymälässä vietetään 30.3.-1.4. uuden myymälän avajaisia. Makkaratarjoilun ja tuntuvien tarjousten lisäksi paikalla on monien merkkien edustajia. Tuotteitaan esittelevät muun muassa Sako, Sauer, Fjällreven ja Abu Garcia sekä Pohjanmaan vapaa-ajan kalastajat.

Vuonna 2016 toimintansa aloittaneessa Seinäjoen Eräkellarissa on todellakin aihetta juhlaan, sillä toimitila kasvoi tämän vuoden alussa hulppeasti, nyt lattiapinta-alaa on 700 neliömetriä. Seinäjoen myymälän kasvattamisen yhteydessä päätettiin luopua Kaustisen toimipisteestä. Toimitusjohtaja Tapani Lehtonen sanoo ratkaisun järkevöittävän toimintaa sekä tehostavan Seinäjoen myymälän palvelua.

- Myymälän koon kasvattaminen mahdollistaa entistäkin laajemman ja kattavamman valikoiman. Seinäjoella ja lähiympäristössä on myös todella laaja asiakaskunta, eli ratkaisu on siinäkin mielessä järkevä.

- Muutoksen ansiosta helpottuu myös nettikauppamme toiminta, sillä kaikki tavara on nyt yhden katon alla Seinäjoella. Tavara lähtee entistäkin nopeammin, ja asiakas saa tilauksensa pääsääntöisesti 1-2 arkipäivässä. Verkkokauppaostokset voi toki myös noutaa myymälästä.

 

Kattava valikoima

Myyntipäällikkö Timo Autio painottaa onnistuneen eräreissun alkavan Seinäjoen Eräkellarista. Hänen mukaansa siihen on selvä syy.

- Meillä on kiteytettynä todella kattava valikoima metsästykseen, retkeilyyn ja kalastukseen.

Tarkemmin tarjontaa avatessaan nostaa Autio esiin esimerkkejä.

- Metsästykseen on saatavilla aseet, patruunat, tarvikkeet sekä vaatteet ja jalkineet. Patruunoiden osalta kannattaa tilaukset tehdä ajoissa, sillä niissä on saatavuusviivettä.

- Retkeilyyn saatavana on esimerkiksi vaatteet, jalkineet, keittimet, teltat sekä erilaiset tarvikkeet. Uutuutena valikoimassamme ovat E-/Fat-sähköpyörät.

Autio painottaa Eräkellarin kalastusvälineosaston saaneen merkittävästi lisätilaa laajennuksen myötä. Samalla valikoima kasvoi entisestään.

- Asiakkaita odottavat useilta laatumerkeiltä esimerkiksi kelat, vavat, vene-elektroniikka, uistimet sekä perhokalastusvarusteet.

 

Palveluhengellä

Kahdeksan henkilöä työllistävä Seinäjoen Eräkellari on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-18 ja lauantaisin kello 10-14.

- Henkilökuntamme auttaa asiakasta saamaan juuri hänelle sopivat tuotteet. Neuvomme ja opastamme myös tarpeen mukaan, Lehtonen sanoo.

Autio antaa samaan hengenvetoon esimerkin Eräkellarin palveluhengestä.

- Minulle sattui esimerkiksi kerran niin, että junalla pohjoiseen vaeltamaan matkalla ollut nainen soitti kertoen unohtaneensa makuupussin kotiin. Niinpä otin makuupussin kyytiin, ja lähdin asemalle odottamaan hänen junansa saapumista.

« Takaisin