Seinäjoella on avattu Mephisto -kenkäkauppa Laatuaskel

26.5.2016

Liikkeestä saa laadukkaita, pehmeitä ja nivelille hyviä kenkiä. Tuotteet tehdään hyvistä pohjoiseurooppalaisista naudannahoista, jotka on kasviparkittu. Ympäristöystävällisen käsittelyn etuna on kengän hyvä hengittävyys ja pehmeys. Koko pohjan iskunvaimennus auttaa niveliä jaksamaan paremmin ja kengillä jaksaa kävellä ja seisoa paremmin kuin tavanomaisilla kengillä.

Kenkien mallien valinnassa huomioidaan myös asiakkaiden toiveita mahdollisuuksien mukaan ja herkällä korvalla.

Fysioterapeuttina toimiessani olen hoitanut jaloista johtuvia vaivoja ja siksi tiedän miten tärkeää on valita sopivat ja iskua vaimentavat kengät, sanoo liikkeen omistaja Pirjo Kankaanpää.

Haluan auttaa ihmisiä hoitamaan terveyttään hyvillä jalkineilla, sillä ihmisen  hyvinvointi ja vartalon toimintakyky lähtee jaloista ja jalan hyvästä asennosta.

Laatuaskeleesta saat myös Medin lääkinnälliset hoito- ja tukisukat sekä matkasukat, niveltuet, Vitilityn pienapuvälineet, tyynyt ja patjat. Lääkinnälliset hoitosukat mitataan aina ennen koon valintaa joko standardikoosta tai sitten mittatilauksena. Mittausta varten suosittelen tilaamaan ajan.

Tervetuloa tutustumaan kesän uusiin malleihin ja väreihin!

« Takaisin