Pirkko Lähdesmäki vaihtoi kuulumisia Saga Lakeudenlinnan johtajan Mia Jokisen kanssa.

Pirkko Lähdesmäki vaihtoi kuulumisia Saga Lakeudenlinnan johtajan Mia Jokisen kanssa.

Saga Palvelutalo Lakeudenlinna tarjoaa laadukasta palvelua

18.2.2021

Tomi Olli

Seinäjoen keskustassa Kutojankadulla sijaitseva Saga Palvelutalo Lakeudenlinna tarjoaa seniori-ikäisille huipputason asumista, palveluita sekä turvallisuutta tyylikkäässä ympäristössä. Vuonna 2018 rakennetussa palvelutalossa on 84 asuntoa, joiden koko vaihtelee 26 ja 48 neliön välillä. Kaikille talon asukkaille tulee muuton yhteydessä käyttöön oman voinnin mukaan valittu palvelupaketti. Pakettien sisältö vaihtelee mutta kaikkiin paketteihin sisältyy muun muassa ympärivuorokauden käytössä oleva turvapuhelin, siivousta, päivittäinen lounas sekä monipuolista harrastus- ja kulttuuritoimintaa. Paketteja voi halutessaan täydentää lisäpalveluilla. Asumiskulut ovat 772-1499 euroa. Summa koostuu asumiskulun lisäksi valitusta palvelupaketista.

Saga Lakeudenlinnan johtaja Mia Jokinen muistuttaa myös samassa rakennuksessa olevasta Linnantaika-ryhmäkodista.

- Linnantaika tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille ja erityistä huolenpitoa tarvitseville ikäihmisille, Jokinen sanoo.

 

Monia palveluja

Saga Lakeudenlinnan johtaja sanoo asukkaille olevan tarjolla monenlaisia muitakin palveluja sekä aktiviteettimahdollisuuksia.

- Yhteistiloissa on muun muassa kuntosali, kirjasto, sauna sekä terapia-allas. Lisäksi palveluja tarjoavat kahvila ja ravintola. Saatavana on myös fysioterapeutin, jalkahoitajan, parturi-kampaajan sekä huoltomiehen palveluja.

- Asukkailla on myös käytössään ammattitaitoinen terveydenhuollon henkilöstö vuorokauden ympäri. Talossamme on lisäksi tarjolla lääkäripalveluita. Järjestämme myös läpi vuoden erilaista viihtyvyyttä tukevaa jumppa- ja tapahtumatoimintaa, Mia Jokinen listaa.

Saga Lakeudenlinnassa on myös mahdollisuus kaikenikäisten tilapäiseen asumiseen. Asunnot ovat valmiiksi sisustettuja yksiöitä ja kaksioita.

- Tilapäinen asuminen maksaa yhdeltä hengeltä yksiössä kuusikymmentä euroa/vuorokausi. Hintaa sisältyy muun muassa sähkö, vesi ja lounasbuffet, Jokinen kertoo.

 

”Erinomainen paikka”

Yksi Saga Lakeudenlinnan asukkaista on Pirkko Lähdesmäki, 75. Hän on asunut talossa sen avautumisesta lähtien. Lähdesmäki sanoo viihtyneensä Lakeudenlinnassa erinomaisesti.

- Alkuun minua hieman mietitytti, teinkö oikean ratkaisun muuttaessani Saga Lakeudenlinnaan. Muuttoon vaikutti myös, että palasin silloin Tampereelta Seinäjoelle.

- Olen ollut valintaani hyvin tyytyväinen. Tärkeintä minulle on turvallisuus, eli apua on saatavilla heti kun sitä tarvitsee. Ehdin Tampereella asuessani päätyä vaivojeni vuoksi muutaman kerran lattialle, mikä ei todellakaan ollut mukava kokemus, Lähdesmäki sanoo.

Lähdesmäki on myös tyytyväinen kattaviin palveluihin.

- Saan ne täältä helposti ruokailusta ja terveydenseurannasta lähtien. Myös henkilökunta on todella ystävällistä ja ammattitaitoista.

- Olen myös iloinen muiden asukkaiden seurasta, eli juttukavereita riittää. Tiivistettynä sanoisin Saga Lakeudenlinnan olevan erinomainen paikka.

Lisätietoja saa Mia Jokiselta (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) tai 044 720 2427.

« Takaisin