Rönnin Kesäteatterissa kuullaan ulvontaa. Kuva Sanna Hellekoski.

Rönnin Kesäteatterissa kuullaan ulvontaa. Kuva Sanna Hellekoski.

Rönnin Kesäteatterissa Ulvotaan

20.6.2019

” Ulvova mylläri ” on kirjailija Arto Paasilinnan suosituimpia teoksia. Siinä kirjailija tarkastelee komediallisten silmälasien läpi ihmistä, joka kaikista yrityksistään huolimatta, poikkeaa totutusta ja hyväksytystä tavasta elää.

”Rauhaa rakastava, luonnossa viihtyvä ja työteliäs mylläri kohtaa kyläyhteisön, joka ei ymmärrä hänenlaatuistaan ihmistä. Tällä Gunnar Huttusella on nimittäin halu ulvoa kuin susi ja tämä herättää muissa asukkaissa enemmän pelkoa kuin naurua. Eikä Huttusen nurja suhtautuminen kylän juoruihin ja virkavallan pikkumaisuuksiin tee hyväksymistä helpommaksi. Mutta Paasilinnan tapaan Gunnar Huttunen kohtaa kaaoksen keskellä rakkauden ja saa yhden ystävänkin.

Tapahtumat sijoittuvat 1950-luvun Suomeen. Mutta onko meidän aikamme yhtään armollisempi niille ihmisille, jotka eivät noudata yleisesti hyväksyttyjä normeja? ” pohtii ohjaaja Eriika Magnusson.

Ulvovan Myllärin pääsee kokemaan Rönnin uudistetussa kesäteatterissa Oriveden Eräjärvelä 29.6.-16.8., mutta 8.7.-21.7. on pieni kesätauko. Ryhmille on tarjolla erilaisia teatteripaketteja. Lisätietoja löytyy netistä osoitteesta erjarventeatterit.fi ja nettiliput liput.erajarventeatterit.fi-osoitteesta.

« Takaisin