Toimitusjohtaja Mikko Kiviluoma ihaili Bakery Voilán monipuolista tarjontaa.

Toimitusjohtaja Mikko Kiviluoma ihaili Bakery Voilán monipuolista tarjontaa.

Road House on Pohjanmaan keidas

28.10.2015

Toimitusjohtaja Mikko Kiviluoma ihaili Bakery Voilán monipuolista tarjontaa.

Tomi Olli

Huvipuisto PowerParkin läheisyydessä sijaitseva liikekeskus Road House on suosittu käyntikohde varsinkin kesäaikaan. Vilinää riittää myös syksyllä ja talvella erityisesti viikonloppuisin. PowerParkin johtajan Mikko Kiviluoman mukaan kävijöitä riittää rajojen ulkopuoleltakin.

- Varsinkin ruotsalaisia käy vuosi vuodelta enemmän huvipuiston aukioloaikoina. Olenkin tyytyväinen Road Housen kehitykseen, Kiviluoma toteaa.

Kiviluoma muistuttaa tietyistä Road Housen palveluista tulleen jo maankuuluja.

- Esimerkiksi lihatiskillämme käydään ostoksilla hyvinkin kaukaa. Se on saanut erittäin positiivista palautetta.

Liikekeskus Road Housesta löytyy monenlaista mielenkiintoista esimerkiksi kodin sisutukseen sekä pukeutumiseen.

- Tarjontaa on niiltä sektoreilta varsin kattavasti. Oman piristävän lisän Road Houseen tuovat vaihtuvat pop up –myyntpaikat, joita voi kuka tahansa varata yrityksensä käyttöön. Nälkäkään ei toki pääse yllättämään, sillä saman katon alla toimii useita ravintoloita sekä elintarvikekauppa, kertoo myymäläpäällikkö Titta Kuja-Panula.

- Järjestämme myös erilaisia tapahtumia. Sellaisia on tarjolla lähiaikoina ainakin joulumarkkinoiden muodossa, Kuja-Panula muistuttaa.

Omasta leipomosta

Yksi Road Housen ylpeydenaihe on oma leipomo. Siellä valmistuu omaleimaisia tuotteita, joita ei saa mistään muualta. Bakery Voilán hinnatkaan eivät päätä huimaa, sillä esimerkiksi pullakahvit voi nauttia 2,50 eurolla.

- Leipomo-konditoria Bakery Voilán ihanat uunituoreet leivonnaiset tai leivät voi nauttia paikan päällä tai ostaa kotiin vietäväksi. Valikoimastamme löytyvät niin makeat kuin suolaisetkin herkut. Kaikki tuotteemme valmistuvat käsityönä vankalla ammattitaidolla. Teemme myös tilaustyönä leivonnaisia erilaisiin tilaisuuksiin juuri asiakkaan toiveen mukaan, lupaa leipuri-kondiittori Niina Niemelä.

Hän painottaa myös jatkuvaa tuotekehittelyä.

- Teemme sitä koko ajan. Lisäksi on huomionarvoista, että valikoissamme on keliaakikoille sopivia gluteiinittomia tuotteita.

Eräs Bakery Voilán hittituotteista on vehnä- ja ruisjauhojen sekoituksesta valmistuva Komia-leipä.

- Se on erittäin haluttu tuote, jota ei saa muualta kuin meiltä. Moni kertookin lähtevänsä varta vasten sitä hakemaan, Niemelä hymyilee.

Makunystyröille hivelyä

Pehmeän maistuvia elämyksiä tarjoaa myös Road Housessa valmistettava jäätelö. Makuvaihtoehtoja on tarjolla useita.

Palvelulinjan vastaavan Lenita Kottarin mukaan valikoimassa on yli kaksikymmentä makuvaihtoehtoa, kuten muun muassa juustokakku-, turkinpippuri- sekä kirsikkajäätelö.

- Kehittelemme makuja myös sesongin mukaan. Jäätelön valmistuksessa käytämme aina ensisijaisesti suomalaisia marjoja sekä muita raaka-aineita, kertoo Kottari.

 

Hän muistuttaa myös Road Housen palvelulinjan makunystyröitä hivelevästä erikoisuudesta, cheese & wine –vaihtoehdosta.

- Ostosten teon lomassa voi istahtaa palvelulinjaston kahvilaan nauttimaan juustoa sekä lasin viiniä. Varsinkin juustoissa on tarjolla erittäin kattava valikoima niin kotimaisia kuin ulkolaisiakin erikoisherkkuja. Tarkoin harkittu kokonaisuus elää myös asiakkaiden toiveiden mukaan.

- Tällainen mahdollisuus on erittäin harvinainen palvelutiskeillä, eli siihen kannattaa ehdottomasti tutustua, Kottari muistuttaa. Lisätietoja www.road-house.fi

« Takaisin