Henri Saarimäki ja Jani Saarimäki (eivät sukulaisia) vastaavat Avainsuutari Kilpikaivertamon palveluista.

Henri Saarimäki ja Jani Saarimäki (eivät sukulaisia) vastaavat Avainsuutari Kilpikaivertamon palveluista.

Rikkinäisestä ajonestoavaimesta saa toimivan pienellä vaivalla

7.1.2016

Henri Saarimäki ja Jani Saarimäki (eivät sukulaisia) vastaavat Avainsuutari Kilpikaivertamon palveluista.

Avainsuutari Kilpikaivertamo Saarimäen töistä reilusti yli puolet tulee avaimista

Taisto Järvinen

Ajonestoavaimet tulivat uusiin autoihin noin kaksikymmentä vuotta sitten. Pakollisia uusiin malleihin niistä tuli pari vuotta myöhemmin. Ajonestoavaimet ovat näin ollen nykypäivää, joskin perinteisiä, vanhan mallin avaimia on edelleen käytössä vanhemmissa autoissa.

Avainsuutari Kilpikaivertamo S & J Saarimäki Oy Tuurissa on toiminut kehityksen ja ajan virtausten edellyttämällä tavalla. Yrityksessä on paneuduttu ajonestoavaimiin ja niiden korjauksiin.

Yrittäjä Jani Saarimäki sanoo tarvetta kaukosäädöllä tai ilman kaukosäätöä olevien ajonestoavaimien korjauksiin ja huoltoihin olevan jopa yllättävän runsaasti.

  • Vaihdamme ajonestoavaimiin uudet kuoret ja korjaamme avaimia, kun niissä voi olla rikkoontunut komponentti tai kytkin voi olla rikki. Ajonestoavaimen korjaaminen, jyrsiminen ja koodaaminen on asiakkaalle edullista, kun verrataan uuden avaimen hankintaan. Korjaamalla voi saada säästöjä uuteen avaimeen nähden jopa kaksi kolmasosaa.
  • Ajonestoavaimien korjauksia varten olemme hankkineet testerit sekä suuren valikoiman avainten kuoria ja tarvittavia komponentteja.
  • Avainten kuoret tulevat nykyisin pääosin Euroopasta. Verkkokaupan kautta olemme saaneet asiakkaita ympäri Suomea, niinpä korjattavia avaimia tulee postin kautta Lapin ja Helsingin väliltä. Avaimet tekevät liikevaihdostamme on noin 60 prosenttia, Jani Saarimäki sanoo.

Toinen osa Saarimäen yrityksen avainpalvelusta ovat kotiavaimet, joista Exec-avainten osuus lisääntyy. Perinteisiä Abloy- ja muita avaimia on silti kotiavainten myynnistä valtaosa. Yhteensä erilaisia avainaihioita yrityksen varastoissa on lähes 2000. Lukkojen sarjoitus kuuluu myös palveluihin.

Monta tukijalkaa

Avainsuutari Kilpikaivertamo Saarimäen yritystoiminta ei ole pelkästään avaimien varassa, vaan nimensä mukaisesti palvelua on monella muulla sektorilla.

  • Suutarinpalveluita tehdään edelleen. Yleisimpiä niistä ovat korkolappujen uusimiset, kenkien korjaukset ja liukuesteiden myynti.
  • Luistimien teroitus normaalina sekä säde- ja liukupintateroituksena sekä jääkairan vaihtoteräpalvelu ovat talven juttuja.

Jani Saarimäki tietää, että yritystä ja sen toimintaa pitää kehittää. Pitempään toimineen ovi- ja postilaatikkokilpien kaiverruksen sekä muiden kaiverrustöiden lisäksi yrityksessä on käynnistymässä opaste- ja kilpitarrojen valmistuspalvelu.

Yhteystiedot:

Avainsuutari

Kilpikaivertamo

S & J Saarimäki Oy

Onnentie 7, 63610 Tuuri

010 770 7290

www.saarimaki.net

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin