Entrepot Trade Oy:n toimitusjohtaja ja Riiho – suvun kolmannen polven yrittäjä Topias Riiho hallityömaan edustalla.

Entrepot Trade Oy:n toimitusjohtaja ja Riiho – suvun kolmannen polven yrittäjä Topias Riiho hallityömaan edustalla.

Riiho-yhtiöt ja Entrepot Trade Oy rakentamisen asialla

14.2.2024

Vivi Triballi

Riiho Tuurissa tiedetään monenlaisesta yrittämisestä. Toiminnasta löytyy sähköurakointia, maa- ja metsätaloutta, uusiutuvan energian tuotantoa, sekä Tuurissa toimiva lomakylä Tuuri Resorts. Kolmannen polven yrittäjänä toimii Topias Riiho, joka työskentelee Entrepot Trade Oy -nimisen yrityksen toimitusjohtajana.

  • Entrepot Trade Oy on vuonna 2003 perustettu, alun perin maanrakennuskoneiden ja -tarvikkeiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt yritys. Toimialamme on vuosien saatossa laajentunut myös rakennustarvikkeiden myyntiin ja vuodesta 2017 alkaen rakennuselementtituotantoon ja rakennuspalveluiden tarjontaan. Näitä palveluita tarjoamme tuotenimellä Paree -elementit, selittää Topias Riiho.

Hänen pitkäaikainen kiinnostuksensa puurakentamista kohtaan sekä suoritettu rakennusmestarin tutkinto ovat vieneet kohti uusia tuotantoja.

  • Myös kokemukseni Riiho -yhtiöiden koneurakoinnin ja teräsrakenteiden puolelta johti siihen, että puuelementtien valmistuksesta tuli luonteva osa Riiho -yhtiöiden palvelurepertuaaria. Paree-elementtien valmistus ja suunnittelupalvelu on kokonaisuudessaan Tuurissa, mistä käsin tarvittaessa asennamme elementit asiakkaillemme eri puolille Suomea, avaa Topias Riiho.

Laajentuva toimiala

Entrepot Trade Oy:n tuotevalikoimissa ovat erilaiset rakentamisen puuelementit, kuten ulko- ja väliseinät, kattoelementit sekä väli- ja alapohjaelementit.

  • Pienemmät rakennukset, kuten erilaiset piharakennukset, saunat tai vastaavat toimitamme valmiiksi rakennettuina suoraan asiakkaille. Tavallisesti hoidamme myös asennukset siihen pisteeseen, että rakenteet saadaan säältä suojaan, kertoo toimitusjohtaja.

Yrityksen palvelut sisältävät muun muassa yleiset,  tarvittavat lupa-asiakirjat ja piirustukset.

  • Pystymme myös valmistamaan elementit olemassa olevien kuvien pohjalta, kertoo Topias Riiho.

Toimituksia yrityksellä on eri puolille Suomea, mutta valtaosa kohteista on tähän mennessä toteutettu Etelä-Pohjanmaan lähialueilla.

  • Tyypilliset rakennuskohteet meillä ovat pientaloja, talousrakennuksia, sekä erilaisia maatalous- ja teollisuusrakennuksia.

Vaikka rakennusala on ollut murroksessa, luottamusta löytyy.

  • Rakennusalan haastavista ajoista huolimatta meillä on vahva usko siihen, että tarjoamalla asiakkaillemme yksilöllisiä ja joustavia ratkaisuja, tulemme pärjäämään kilpailussa myös tulevaisuudessa, painottaa Riiho.

Tavoitteitakin nuorelta yrittäjältä löytyy.

  • Tavoitteemme tulevaisuudessa on kasvattaa tuotantokapasiteettiamme ja laajentaa palveluitamme, sekä rakennuspalveluiden että suunnittelun saralla, vakuuttaa toimitusjohtaja.

Vaikka yrittäjyydessä on omat haasteensa, se antaa silti tyydytystä päivittäin.

  • On palkitsevaa kun saa tehdä omaa juttua ja nähdä oman työn tuloksia maakunnassa, päättää Topias Riiho.

« Takaisin