Raedy 4 Life - tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alajärven kaupungin vapaa-aikapalvelut, Alajärven lukio, yläkoulu, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, JPYP, Ohjaamo Alajärvi/Vimpeli sekä SeAMK Maakuntakorkeakoulu.

Raedy 4 Life - tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alajärven kaupungin vapaa-aikapalvelut, Alajärven lukio, yläkoulu, Etelä-Pohjanmaan TE-palvelut, JPYP, Ohjaamo Alajärvi/Vimpeli sekä SeAMK Maakuntakorkeakoulu.

Rekrytointimessuilta työ- tai opiskelupaikka

23.1.2020

Alkuvuodesta Etelä-Pohjanmaalla järjestetään lukuisa määrä rekrytointitapahtumia.  Rekrytointitapahtumat on hyvä väylä tutustua työnantajaan ja toisinpäin.

 

"Rekrytointitapahtumille on silti tarvetta, vaikka työnhaku on digitalisoitunut ja mennyt verkkoon. Aito kohtaaminen työtä hakiessa on edelleen tärkeää", kertoo TE-palveluiden yritysasiantuntija Ismo Kuhalampi Alajärveltä

 

Ready 4 Life - rekry- ja opintomessuilla Alajärvellä on ennätysmäärä työnantajia näytteilleasettajina. Lukuisat yritykset tarjoavat kesätyöpaikkoja, mutta myös pidempiaikaisia työpaikkoja on tarjolla.  Tällä hetkellä työpaikkoja on yli 150. Lisäksi tuttuun tapaan oppilaitokset tuovat tutuksi omia koulutuksiaan. Lisäksi messuilta on mahdollisuus saada ammattilaisen ottama kuva ansioluetteloon ja lisäksi Ohjaamo järjestää CV-pajan.

 

"Näille hieman uudenlaisille rekrytointi- ja opintomessuille kannattaa kyllä lähteä, jos uusi työpaikka tai opiskelu kiinnostaa. Messut ovat tarkoitettu ihan kaikenikäisille ja Alajärven uusi monitoimihalli tarjoaa siihen hyvät puitteet", toteaa Maria Yli-Sikkilä Työ etsii tekijäänsä -hankkeesta.

 

Myös Alavudella tapahtuu

 

Alavuden Kulttis kokoaa yhteen alueen työnhakijat, opiskelijat ja työnantajat. Tutut työnantajat kuten Veljekset Keskinen Oy, Ähtäri Zoo, Kuusiolinna Terveys etsivät työntekijöitä tulevalle kesälle.  TE-palveluiden yritysneuvoja Johanna Olsson toteaa, että alueella on tarvetta lukuisiin erilaisiin tehtäviin. Työpaikkoja löytyy teollisuus-, palvelu-, sosiaali- ja terveysalalta. "Nyt ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, koska työtäpaikkoja löytyy kotipaikkakunnaltakin", jatkaa Olsson.

 

Lisäksi rekrytointitapahtumia järjestetään ainakin Ilmajoella, Kurikassa ja Teuvalla.

 

Tapahtumat ovat kaikille avoimia ja maksuttomia tapahtumia.

 

FAKTA:

KesäRekry Alavus 29.1. klo 12 – 15 Alavuden Kulttiksella www.fasadi.com/kesarekry

Ready 4 Life - rekry- ja opintomessut 30.1. klo 9 – 17 Alajärven monitoimihallissa http://www.jpyp.fi/tapahtumat

« Takaisin