Vasemmalta Henna-Mari Pekkanen (Eve), Nella-Matleena Lahtinen (kiinteistönvälittäjä Luukkonen), Virpi Humppi (Esteri) ja Ilari Kotilainen (Tommi).

Vasemmalta Henna-Mari Pekkanen (Eve), Nella-Matleena Lahtinen (kiinteistönvälittäjä Luukkonen), Virpi Humppi (Esteri) ja Ilari Kotilainen (Tommi).

Rasitteita-näytelmä ensi-iltaan Karstulassa

6.4.2022

Vastingin Nuorisoseuran uusi näytelmä ”Rasitteita” saa ensi-iltansa vihdoin 8.4. Kyseessä on kantaesitys. Esitysten piti alkaa jo helmikuun alussa, mutta koronatilanne siirsi aloitusta parilla kuukaudella. Nyt kuitenkin kaikki on valmiina yleisöä varten. Terveysturvallisuus huomioidaan edelleen. Paikoista on käytössä vain kaksi kolmannesta.

Eve ja Tommi palaavat häämatkalta Floridasta. He ovat juuri ennen matkalle lähtöään ostaneet uuden asunnon, 3 huonetta ja keittiö, keskeiseltä paikalta. Tommi aloittaa työt kaupungin vanhustyönjohtajana, ja Eve viimeistelee graduaan tarkoituksenaan valmistua pikimmiten opettajaksi. Asunto on hyvä, ja pariskunta on saanut sen kalustettuna. Entisellä omistajalla on ollut kiire lähteä uuteen kotiinsa Espanjaan. Kaikki ei kuitenkaan suju aivan niin kuin oli ajateltu. Asunnossa pariskuntaa odottaa yllätys, ja työelämässäkin on omat karikkonsa. Komedian keinoin lähestytään työelämän ajankohtaisia kysymyksiä ja vanhustenhoidon ongelmakohtia.

Käsikirjoitus ja ohjaus on Hannu Patamaan. Rooleissa nähdään Henna-Mari Pekkanen, Mari-Anne Leppänen, Hannele Oinonen, Ilari Kotilainen, Riitta Kolari, Virpi Humppi, Markku Rautiainen, Nella-Matleena Lahtinen, Paavo Jokinen ja Riina Pekkanen.

« Takaisin