Jouko Pirttinen on suunnitellut jälleen mukavan tanssiohjelman Kortesjärven Rantamajalle.

Jouko Pirttinen on suunnitellut jälleen mukavan tanssiohjelman Kortesjärven Rantamajalle.

Rantamajan huvikausi käynnistyy

18.5.2022

Tomi Olli

Muutaman kilometrin päässä Kauhavan Kortesjärven keskustasta sijaitsevan Rantamajan huvikausi käynnistyy jälleen tiistaina 24.5. kun Antti Ahopelto & Etiketti viihdyttää tanssikansaa. Luonnonkauniilla paikalla aivan Saarijärven rannassa sijaitsevassa Rantamajassa järjestetään kesän aikana useita muitakin tanssi-iltoja aina tiistaisin. Tanssi-iltoina on kahvitarjoilu, avajaisissa sekä päättäjäisissä pullan kera.

Kesän aikana lavalle nousevat  muun muassa 31.5. Sami Rosholm & Casanova, 7.6. Kari Hirvonen & Onnentähti, 14.6. Jyrki Nurminen & Sävel, 21.6. Teemu Roivainen & Energia, 28.6. Pekkaniskan Pojat ja Matti Sakari sekä 5.7. Weranta. Viimeiset tanssit ovat ohjelmassa 30.8. Sinitaivaan tahtiin.

Huvipirtti Oy:n tapahtumajärjestäjä Jouko Pirttinen lupaa kesään myös tanssikursseja.

- Ohjelmassa on seitsemän tanssikurssia: 31.5. Hidas valssi, 14.6. Tango, 28.6. Bugg, 5.7. Salsa, 19.7. Fusku, 2.8. Samba ja 16.8. Cha, cha. Kursseilla toimii aina opettajana Anne Sillman. Tanssikurssit alkavat kello 18, ja tanssit järjestetään kello 19.30-23.30.

Pitkät perinteet

Kortesjärven Rantamajalla on pitkät perinteet, sillä se avattiin jo vuonna 1955. Tanssitoiminta eli kuitenkin muutaman vuoden hiljaiseloa kunnes Jouko Pirttinen herätti Rantamajan horroksesta muutamia vuosia sitten.

- Toiminta on sujunut myötätuulisesti, väkeä on riittänyt tapahtumiin Rantamajan täydeltä. Tiistai-ilta näyttäisikin olevan mainio ajankohta tansseille.

Rantamajan tanssit ovat ikärajattomia. Paikalla palvelee alkoholiton kahvio ja grilli. Rantamajan vieressä on myös mainio karavaanarialue.

Jouko Pirttinen sanoo Rantamajan saaneen vuosien kuluessa paljon positiivista palautetta.

- Eräskin kävijä kehui paikkaa satumaiseksi. Se on helppo uskoa, sillä Rantamajan vieressä sijaitsee järvi sekä metsää, eli paikka on hyvin tunnelmallinen. Myös itse tanssilava on erittäin toimiva, ja akustiikkakin toimii mainiosti.

« Takaisin