Kortesjärven Rantamajalle pääsee jälleen viihtymään.

Kortesjärven Rantamajalle pääsee jälleen viihtymään.

Rantamajan huvikausi käynnistyy

30.6.2021

Tomi Olli

Muutamien kilometrien päässä Kauhavan Kortesjärven keskustasta sijaitsevan Rantamajan huvikausi käynnistyy jälleen tiistaina 6.7. kun Leif Lindeman & Amore viihdyttää tanssikansaa. Rantamajalla järjestetään kesän aikana useita muitakin tanssi-iltoja 31.8. saakka.

Kesän aikana yleisöä viihdyttävät Suomen eturivin solistit ja orkesterit, kuten muun muassa 13.7. Sinitaivas, 20.7. PNP, 27.7. Komiat, 3.8. Finlanders, 10.8. Kyösti Mäkimattila & Varjokuva, 17.8. Teemu Roivainen & Energia, 24.8. Antti Ahopelto & Etiketti sekä 31.8. Saija Tuupanen & eXmiehet. Tanssi-iltoina on ilmainen kahvitarjoilu, jonka mukana on avajaisissa ja päättäjäisissä pulla.

Huvipirtti Oy:n tapahtumajärjestäjä Jouko Pirttinen lupaa kesään myös tanssikursseja.

- Ohjelmassa on neljä tanssikurssia: 13.7., 27.7., 10.8. sekä 24.8. Tanssikurssi sisältyy tanssilipun hintaan. Tanssikurssit alkavat kello 18, ja tanssit järjestetään kello 19.30-23.30.

Pitkillä perinteillä

Kortesjärven Rantamajalla on pitkät perinteet, sillä se avattiin jo vuonna 1955. Tanssitoiminta eli kuitenkin muutaman vuoden hiljaiseloa kunnes Jouko Pirttinen herätti Rantamajan horroksesta muutamia vuosia sitten.

- Toiminta on sujunut myötätuulisesti, väkeä on riittänyt tapahtumiin Rantamajan täydeltä. Tiistai-ilta näyttäisikin olevan mainio ajankohta tansseille.

Rantamajan tanssit ovat ikärajattomia. Paikalla palvelee alkoholiton kahvio ja grilli. Rantamajan vieressä on myös mainio karavaanarialue.

Jouko Pirttinen sanoo Rantamajan saaneen vuosien kuluessa paljon positiivista palautetta.

- Eräskin kävijä kehui paikkaa satumaiseksi. Se on helppo uskoa, sillä Rantamajan vieressä sijaitsee järvi sekä metsää, eli paikka on hyvin tunnelmallinen. Myös itse tanssilava on erittäin toimiva, ja esimerkiksi akustiikka toimii mainiosti.

« Takaisin