PowerParkin Juhannus haastaa maan suosituimpia juhannustapahtumia monipuolisuudellaan

22.6.2022

Täysimittaiseksi festivaaliksi kasvanut PowerParkin Juhannus haastaa vakiintuneempia juhannustapahtumia kotimaisten tähtiartistien kattauksella. PowerParkin huvipuisto tarjoaa puolestaan lapsiperheille erilaisen juhannuksenviettovaihtoehdon, ja perinteeksi muodostunut maailman suurin kylmäveristen ravitapahtuma Nordic King järjestetään myös juhannuksena PowerParkissa.

PowerParkin Juhannus on noussut maan suurimpien juhannustapahtumien joukkoon. Kahden lavan myötä täysimittaiseksi festivaaliksi kasvanut tapahtuma vetää ihmisiä puoleensa monipuolisuudellaan. PowerParkin juhannustapahtumaa tähdittää muun muassa sukupolvirajat suosiollaan ylittänyt J. Karjalainen, iskelmätaivaan kirkkaimmat tähdet Kaija Koo ja Arttu Wiskari sekä viime aikoina valtavaan suosioon noussut Matti ja Teppo ainutlaatuisella Vauhti Kiihtyy -show’llaan. Musiikillisia ääripäitä tapahtumassa edustavat vaasalaislähtöinen Klamydia sekä suositun Esson Baariin kappaleen julkaissut Poju.  

”Juhannus on monelle suomalaiselle se kesän tärkein tapahtuma, mutta täällä pohjanmaalla ei oikeastaan ole suuren yleisön juhannustapahtumia, ja menoa kaipaava väki joutuu lähtemään muualle. Me haluamme täyttää tämän aukon ja tarjota kokonaisvaltaisen tapahtuman, jossa juhannuksesta voi nauttia minkä ikäinen hyvänsä”, kertoo PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma. 

PowerParkissa juhannuksena tekemistä riittää myös lapsille ja lapsiperheille, sillä huvipuisto ja muut huvitukset ovat juhannuksena normaalisti auki jokaisena päivänä klo 11–19. Maailman suurin kylmäveristen ravitapahtuma Nordic King kerää Härmään puolestaan raviurheilusta kiinnostuneita ympäri maan. PowerParkin raviradalla ravataan juhannusperjantaina ja -lauantaina useita lähtöjä, joista voittaja palkitaan 50 000 euron pääpalkinnolla. 

PowerParkin Juhannukseen kulkee Härmän Liikenteen linja-autokuljetus Seinäjoelta kumpanakin päivänä. Juhannuksen festivaaliosio käynnistyy perjantaina ja lauantaina kello 19. Nordic King -ravit alkavat perjantaina kello 12 ja lauantaina kello 11. 

”Haluamme toivottaa kaiken ikäiset juhannusjuhlijat ympäri Suomen tervetulleiksi PowerParkiin juhlimaan yötöntä yötä. Itse odotan eniten J. Karjalaisen keikkaa ja ylipäätään iloista ja kuplivaa juhannustunnelmaa myös huvipuiston puolella. Voimme siis taata takuulla iloisen ja mieleenpainuvan juhannuksen jokaiselle kävijälle!”, iloitsee Kiviluoma. 

« Takaisin