PowerPark jo viidettä kertaa Suomen paras vapaa-ajankeskus

5.1.2017

Taloustutkimus Oy mittasi:

PowerPark jo viidettä kertaa Suomen paras vapaa-ajankeskus 

 

Kauhavan Alahärmässä sijaitseva elämyspuisto PowerPark on arvioitu jälleen Suomen parhaaksi vapaa-ajankeskukseksi vuonna 2016.  PowerPark arvioitiin jo viidettä kertaa Suomen parhaaksi 2010 -luvulla.

- Tutkimuksen tulos osoittaa PowerParkissa tehdyn pitkäjänteisen ja jatkuvan palvelujen kehittämisen tuottavan tulosta, jota kävijämme arvostavat. Olemme onnistuneet vakiinnuttamaan asemamme Suomen johtavana vapaa-ajankeskuksena. Kesällä 2017 alkava junayhteys PowerParkiin tulee olemaan liikenteellisesti merkittävä parannus, PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma arvioi.

 

Ensimmäisen kerran suomalaiset kuluttajat valitsivat PowerParkin Taloustutkimuksen tutkimuksessa maamme parhaaksi vuonna 2010. Sen jälkeen ykköstila on tullut myös vuosina 2013, 2014, 2015 ja 2016. PowerParkin takaa löytyvät lähimpinä Linnanmäki, Heureka ja Särkänniemi.
 

– Kilpailu suurempien kaupunkien vapaa-ajankeskusten kanssa on vaativaa, mutta jälleen kerran asiakkaamme ovat kokeneet saaneensa parasta vastinetta rahoilleen, PowerParkin johtaja Mikko Kiviluoma sanoo.

- Olemme pystyneet tuottamaan elämyksiä, joista koko perhe voi nauttia ja tähän olemme myös panostaneet. Asiakkaiden valitsema ykköstila on paras kiitos työllemme, Kiviluoma toteaa tyytyväisenä.

Kesällä 2017 asiakkaiden liikenneyhteydet PowerParkiin paranevat merkittävästi, kun VR:n sekä etelästä että pohjoisesta kulkevat kaukojunat pysähtyvät uudelleen avattavalla Härmän asemalla.

- Kävijöiden matkanteko PowerParkiin Etelä- ja Pohjois-Suomesta nopeutuu ja helpottuu junayhteyksien myötä merkittävästi. Uskon, että tämä tulee vaikuttamaan positiivisesti myös tunnettavuuteemme, Kiviluoma lisää.
 

Kiviluoman mukaan henkilöstö on avainasemassa vapaa-ajan palveluita tarjottaessa.

- Henkilöstön rooli on avain menestykseen asiakkaiden palvelussa. Suuri kiitos kuuluu työntekijöillemme.  Työllistämme vuosittain myös satoja nuoria, jotka ovat motivoituneita ja osaavia tekijöitä, iloitsee Kiviluoma.

Kesällä 2016 PowerParkin uudelle monitoimialueelle avattiin maailman uusin ravirata. Juhannuksen kaksipäiväiset kansainväliset Nordic King –ravit onnistuivat heti ensimmäisellä kerralla. PowerParkin juhannus keräsi kaikkiaan 24000 kävijää kolmen päivän aikana. Juhannuksena 2017 PowerParkissa esiintyvät jälleen ykkösartistit ja huippuravurit Nordic King-raveissa.

Lisätiedot: Mikko Kiviluoma, johtaja, PowerPark, puh. 050 383 66 51,
sähköposti: (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)


www.powerpark.fi

« Takaisin