Power Truck Show’n 20. juhlatapahtuma kajahtaa elokuussa

5.6.2024

Power Truck Show juhlistaa tänä vuonna kahdettakymmenettä tapahtumaa. Vuosien saatossa tapahtuma on kasvanut yhdeksi arvostetuimmista ja näyttävimmistä autonäyttely- ja kuljetusmessutapahtumista Euroopassa. Power Truck Show järjestetään Alahärmässä, PowerPark huvipuiston alueella, 9.-10.8.2024. Tapahtuman odotetaan tekevän tänä vuonna kävijäennätyksen.

Euroopan kovimmat rakennetut autot Power Truck Show’ssa

Torstaina rekkaconvoyn mukana Hämään saapuu Euroopan näyttävimmät rakennetut ja kustomoidut ajoneuvot. Nämä Show Truckit tuovat Power Truck Show’hun läpileikkauksen tämän hetken huippuunsa rakennetuista autoista. Autonäyttelyyn on osallistumassa satoja erikoismaalattuja ja rakennettuja autoja, automäärä on noin 600. Yksi erikoisuus saapuu tänä vuonna Ranskasta, kun Transports Beau tuo näyttelyyn ”Transformers” teemalla rakennetun Scanian. Satojen raskaankaluston valikoimasta löytyy jokaiselle ihailtavaa. Kotimaisten huippunimien lisäksi mukana tänä vuonna on esimerkiksi ruotsalaisen kustomointi kuninkaan Sven-Erik Bergendahlin Svempas osasto. Lisäksi autoja on tulossa mukaan Norjasta, Hollannista, Slovakiasta ja Englannista. Mukana on myös veteraaniautojen näyttelyalue, jenkkirekat, hyötykäyttöön rakennetut siistit ajoneuvot sekä pakettiauto- ja henkilöautoluokat.

Kuljetusalan ammattilaiset kohtaavat

Power Truck Show’n Kuljetusmessut 2024 on merkittävä kuljetusalan ammattimessutapahtuma. Messuosastot ovat tehneet hyvin kauppansa ja mukana on monipuolinen tarjonta kuljetusalan toimijoista. - Yhdessä näytteilleasettajien kanssa luomme jälleen mielenkiintoisen kattauksen kuljetusalan toiminasta, Hannele Loukasmäki PTS Messut Oy:stä kertoo. Power Truck Show’n kuljetusmessuilla panostetaan kuljetusalan yritysten tuotteiden ja palveluiden näkyvyyteen. Messuilla on mukana yli 150 messuosastoa ja tapahtumassa on esillä alan uusimmat innovaatiot ja palvelut ja samalla tapahtuma mahdollistaa verkostoitumisen ja ammatillisen kehittymisen. Viihteellinen ammattimessutapahtuma tarjoaa mielenkiintoisia esittelyitä, työnäytöksiä sekä ohjelmaa.

Kuljetusmessuilla on käsitelty myös ajankohtaisia aiheita ja tänä vuonna seminaarin aiheena on ”Lisää nuoria kuljetusalalle”. Seminaarissa paneudutaan siihen, että miten saadaan nuoria houkuteltua yrittäjiksi sekä kuljettajiksi. Seminaari on perjantaina 9.8.2024 kello 13.00 Palace Areenan Magnum elokuvateatterissa. 

Amerikkalainen Show Man Bruce Wilson Härmään

Bruce Wilson on yhdysvaltalainen somepersoona, joka on tuttu monelle rekka-aiheisista Youtube-videoista. Brucen videoissa näkyviä näyttäviä rekka-burnoutteja on luvassa tämän vuoden Power Truck Show’ssa, sillä mies on luvannut tuoda paikalle kumin polttoon rakennetun Scanian. Lisäksi hän ajaa pullingia ja on tavattavissa meet&greet tapahtumassa kumpanakin päivänä.

Motorshow’ta, musiikkia ja lasten ohjelmaa

Monipuolinen ohjelmatarjonta tarjoaa kävijöille elämyksiä ja jännittäviä hetkiä. Driftingin kuumat nimet kuten Kaukonen, Black Smoke Racing ja Niemi-Korpi esittelevät vauhdin hurmaa kartingradan drifting-näytöksessä. Härmä Pullingin järjestämä tractor ja truck pullingin SM-osakilpailu tuo jännitystä. Lisäksi mukana on Freestyle Motocrossin ammattilainen Sebastian Westberg. Perinteinen pienoismallinäyttely löytyy Palace Areenalta, jossa on esillä noin 100 pienoismallia. Uudelta U3-alueen tapahtumapaikalta kartingradan B-katsomon takaa löytyy Joa Hindrenin taitava Trial Show, rc-työkoneiden näytösalue sekä lasten liikennekaupunki. Lisäksi lapsia ilahduttavat Ti-Ti Nalle ja Riitta sekä muut nallet että taikuri Tuomas Seikkulan maaginen esitys. Musiikista vastaavat jyväskyläläinen Grainville Train sekä Mika Peltoniemi Orchestra. Alueella on lisäksi paljon muuta pienempää erikoisohjelmaa, joka tekee Power Truck Show’sta erityisen tunnelmaltaan.

Tervetuloa Power Truck Show’hun

Power Truck Show 2024 on ainutlaatuinen tilaisuus kaikille kuljetusalasta kiinnostuneille. Juhlavuosi tuo mukanaan erityistä loistoa ja odotettavissa on, että tapahtuma ylittää kaikki aiemmat kävijäennätykset. Olitpa alan ammattilainen tai harrastaja, tämä tapahtuma tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

« Takaisin