1)	Power Truck Show on valmiina ottamaan vastaan tulevan perjantain ja lauantain aikana 30 000 messuvierasta. (Kuva: JiiVee Korpela)

1) Power Truck Show on valmiina ottamaan vastaan tulevan perjantain ja lauantain aikana 30 000 messuvierasta. (Kuva: JiiVee Korpela)

Power Truck Show täyttää PowerParkin huvipuiston

9.8.2023

Tulevana viikonloppuna, perjantaina ja lauantaina, Alahärmän PowerParkin huvipuisto täyttyy kansainvälisen kuljetusmessu ja autonäyttelytapahtuman kalustosta. Nyt järjestyksessään 19. Power Truck Show on laajempi kuin koskaan aiemmin.

  Autonäyttelyyn on ilmoittautunut ennätysmäärä kalustoa, lähes 600 toinen toistaan näyttävämpää rekkaa, kuorma-autoa, veteraanikuorma-autoa, hyötyajoneuvoa ja harrasteajoneuvoa. Lähes 160 näytteilleasettajaa esittelevät osastoillaan tuotteitaan ja palveluitaan.

  Power Truck Show näkyy ja kuuluu jo torstain aikana Härmään johtavilla teillä, kun eri puolilta Eurooppaa ja Suomesta näyttelyyn saapuvat sadat rekat, kuorma-autot ja kevyempi näyttelykalusto matkaa kohti PowerParkin huvivaltiota. Liikenne kohti Härmää tiivistyy perjantaiaamusta alkaen. Tapahtuman järjestäjät uskovat kuljetusmessujen tuovan Härmään yli 30 000 vierasta.

  Power Truck Show odottaa vieraita 10:00 – 18:00 välisenä aikana nyt perjantaina 11.8. ja lauantaina 12.8. Rekkojen Valoshow häikäisee lauantaina 18:00 – 23:00.

 

Jokaiselle jotakin

  Messuosastojen ja näyttelykaluston lisäksi Power Truck Show tarjoaa vieraille runsaasti erilaista ohjelmaa. Isot koneet jyrisevät molempina päivinä, kun ranta-alueella kisataan Tractor ja Truck Pullingin SM-osakilpailut.

  Drifting Show ja Vesa Kivimäen Crazy Drivers Stuntshow vetäistään astetta pienemmillä laitteitta Mika Salo Circuit -areenalla. Kaksipyöräisten Freestyle Motocross Show`n tarjoaa Sebastian Westberg.

  Suomen Vahvin Mies ja Nainen -kilpailujen eri voimalajeissa riittää punnerrettavaa molemmille päiville. Yleisölle on tarjolla myös helikopterilennätystä ja monsterikyyditystä. Pienempää väkeä viihdyttävät taikuri Seikku ja Ti-Ti Nalle Show.

  Näyttelyalueella yleisöä viihdyttävät Mika Peltoniemi Orchestra ja Rehupiikles. Iltaviihdettä Palace Areenalla tarjoilevat mm. Abreu, Erika Wikman, Pasi ja Anssi, Olli Halonen, Karri koira ja muut viihteen ammattilaiset.

  Power Truck Show 2023 kunnioittaa viime vuonna menehtyneen Mikko Nukalan muistoa. Nukala oli yksi tapahtuman perustajista ja oli mukana tapahtuman järjestelyissä vielä viime vuonna. Kuljetus Nukalan tallissa on valmistunut Mikko Nukalan muistoa ja kuljetusliikkeen historiaa kunnioittava auto, joka Jari Välkkysen maalaamana nähdään Power Truck Show´ssa.

 

                                                                              Teksti ja kuvat: JiiVee Korpela

« Takaisin