Power Truck Show – kuljetusalan suurtapahtuma kasvaa

11.8.2016

Power Truck Show – kuljetusalan suurtapahtuma kasvaa

12.-13. elokuuta on jälleen aika suunnata kohti Alahärmää, kun vuorossaan kahdestoista Power Truck Show avaa ovensa messukansalle. Power Truck Show on kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma ja on tänä vuonna myös ainoa merkittävä kuljetusalan ammattimessutapahtuma. Tänä vuonna tapahtumaan odotetaan yli 35 000 kävijää. Power Truck Show koostuu useasta osa-alueesta, jossa kuljetusmessut, autonäyttely sekä monipuolinen ohjelmatarjonta takaavat, että kaikki löytävät oman suosikkinsa tapahtumasta.

 

Kuljetusmessut on vuoden merkittävin alan tapahtuma

Kuljetusmessuilla on tänä vuonna ennätysmäärä alan näytteilleasettajia. Kuljetusmessuilla ovat mukana kuorma-autojen maahantuojat, muut alan yritykset, koulutusten- ja palveluntarjoajat sekä viranomaiset ja järjestöt. Tänä vuonna näytteilleasettajat ovat erityisesti panostaneet messuosastojen kokoon, viihtyvyyteen ja näyttävyyteen. Kuljetusmessujen ja messuosastojen näkyvyydestä ja kuuluvuudesta tapahtumassa huolehtivat tänäkin vuonna juontajapari Laura Ruohola ja Jussi Mikkola. Kuljetusalan seminaarissa on tänä vuonna aiheena ”Miten parantaa kuljetusyritysten kilpailukykyä”. Seminaari järjestetään Palace-hallissa Magnum-teatterissa lauantaina.

 

Ennätysmäärä osallistujia autonäyttelyyn

Euroopassa autonäyttelykenttiä kiertäneet autoilijat kehuvat vuosi toisensa jälkeen, kuinka Power Truck Show on yksi parhaista autonäyttely tapahtumista koko Pohjois-Euroopassa. Autonäyttelyssä on mukana yli 350 näyttävää rakennettua ja maalattua kuorma-autoa, siistiä työajoneuvoa, veteraani- ja nostalgia-autoa, vania, pick-upia, tuningautoja ja unohtamatta pienoismalleja ja rc-kuorma-autoja ja työkoneita. Mukaan on tulossa paljon uutta rakennettua kalustoa. Kotimaisten autojen lisäksi mukana on yli 30 ulkomaista autoa Sveitsistä, Itävallasta, Hollannista, Slovakiasta sekä monesta muusta maasta. Pisimmän matkan Härmään tekee italialainen Bruno Valcarenghi, jolle kertyy Alahärmään matkaa yli 3000 kilometriä. Valoshow jatkaa lauantaina iltaa kello 23.00 asti, jolloin on mahdollista nähdä autojen valon välkkeet iltahämärällä.

 

Tapahtuma-alue kasvaa - Legendaarinen Mika Salo Circuit tarjoaa motorshow elämyksiä

Power Truck Show’n tapahtuma-alue laajenee ja täysin uutta motorshow ohjelmaa on luvassa legendaarisella Mika Salo Circuitilla. Moottorien jylinää tarjoilevat aidot Williamsin Formula 1, joilla muun muassa Nico Rosberg sekä Alexander Wurst ovat ajaneet.  Mukana ovat myös rata-autoilun Legendsit sekä David Hjulforsin stuntridingia. Formula 1 autoihin sekä Legendseihin on mahdollisuus päästä tutustumaan X-Vision Race R varikkoalueella. Luvassa on myös Tommi Ahvalan mukaansa tempaava Trial Show.

 

Ohjelmaa kahdella eri lavalla

Ohjelmaa on tänä vuonna kahdella eri lavalla, joissa esiintyvät coyntrymusiikkia soittava Easy West ja 50-luvun rokkia soittava Rockin’ 8-Balls. Myös Miss Power Truck valitaan noin kahdenkymmenen kaunottaren joukosta. Mukana menossa on myös julkisuudesta tuttu Jounin kaupan Sampo Kaulanen ja huomiota herättänyt uusi kauppa-auto. Tapahtumasta ei pääse yllätykset loppumaan. Messupäivien päätteeksi päästään vielä rokkaamaan Rock Nightin esiintyjien tahtiin. Perjantaina Rock Nightin lavalle nousee kansainvälisesti menestynyt Michael Monroe, Mira Luoti sekä Pää Äijät. Lauantaina taas lavan valtaavat DJ Ice K, Matti Airaksinen, Rednex, Princessa sekä Petri Nygård. Lisätietoja Power Truck Show’sta www.powertruckshow.fi.

« Takaisin