Power Truck Show 2023 - merkittävä kuljetusalan suurtapahtuma

26.7.2023

Power Truck Show järjestetään Alahärmässä Powerparkissa 11.-12. elokuuta 2023 jo yhdeksättätoista kertaa. Power Truck Show on kansainvälinen kuljetusalan suurtapahtuma, jossa on mahdollisuus tutustua kuljetusalan tuotteisiin ja palveluihin, nähdä Pohjois-Euroopan upeimmat rakennetut ja maalatut kuorma-autot sekä viettää viihteellistä viikonloppua monenlaisen ohjelman puitteissa. Tapahtumasta löytyy ohjelmaa sekä alan rautaisille ammattilaisille että koko perheelle.

Ohjelmaa joka lähtöön

Runsas ohjelmatarjonta varmistaa, että yleisölle riittää tekemistä koko päiväksi. Lapset ilostuvat varmasti Ti-Ti Nallen ja Riitan seikkailuista. Sebastian Westbergin huima FMX Show lupaa hurjia temppuja. Drifting näytös lupaa varmaa ja tarkkaa autonkäsittelytaitoa ja jännittäviä hetkiä. Musiikkipuolesta tulee pitämään huolta huumoripitoinen bändi Rehupiikles, taitava Mika Peltoniemi Orchestra ja rockin osaava Killburn. Tanssiesityksiä tarjoilee Peurat Ajovaloissa tanssiryhmä. Myös Suomen Vahvin Mies ja Nainen kisaajat ottavat mittaa toisistaan. Palace Areenassa ovat esillä pienoismallit ja siellä pääsee myös itse ajamaan sähköautoradalla. Myös rc-työkoneiden ajoa pääsee seuraamaan ulkoalueella. Crazy Drivers esittelee tarkkaa taitoajoa ja yleisöllä on myös mahdollisuus päästä monsteriauton kyytiin. SM Tractor ja truck pulling vehkeet ottavat mittaa toisistaan U4-aluella sijaitsevalla Optibeam vetoareenalla. Iltojen riennot hoitaa Powerparkin Power Night, jossa huippuesiintyjät viihdyttävät iloista kansaa. Lavalle nousevat muun muassa Abreu, Olli Halonen ja Erika Vikman.

Mikon muistoa kunnioittaen

Vuonna 2005 ensimmäistä kertaa järjestetyn Power Truck Show-tapahtuman taustalla häärii pieni mutta sitäkin tehokkaampi tiimi, johon kuuluvat Ari Nukala, Hannele Loukasmäki, Juha Ristimaa ja Rami Tynjälä. Tämän vuoden tapahtumassa halutaan kunnioittaa monin tavoin viime vuonna menehtynyttä Mikko Nukalaa, joka oli yksi tapahtuman järjestäjistä ihan alusta saakka. Mikon työ ja henki näkyvät varmasti tämä vuoden tapahtumassa järjestäjät kertovat.  - Toivotamme kaikki tervetulleiksi elokuussa Härmään Power Truck Show’hun nauttimaan mukavasta tapahtumaviikonlopusta, Power Truck Show’n tiimi toivottaa.

« Takaisin