POSSE-kuvaukset toivat säpinää Duudsonit Activity Parkiin

16.9.2015

Suosittu televisio-ohjelma POSSE saapui viime perjantaina aamupäivällä Seinäjoelle kuvaamaan materiaalia ensi perjantaina televisiosta alkavalle uudelle tuotantokaudelle. Aktiviteettipuistossa kisailtiin vauhdikkaasti puiston eri lajeissa. Duudsonit Park rekrytoi tuotantoyhtiön toiveiden mukaisesti Jaskalle, Jennille, Jarpille ja HP:lle reippaat nuoret haastamaan posselaisia aktiviteettipuiston toimintoihin. Saimme todella nopeasti yli 30 hakemusta rohkeilta ja taitavilta nuorilta, kertoo Duudsonit Activity Parkin toimitusjohtaja Maarit Karvonen. ”Valitut nuoret suoriutuivat tehtävistään mainiosti vaikka varmasti jännitystäkin oli ilmassa. Kuvausryhmä oli kiva ja tunnelma rento, joten mukava päivä oli kaikilla.”, toteaa Karvonen.

Vauhdikasta päivää oli seuraamassa suuri joukko kuvauksista kiinnostuneita. Mukana oli myös iso ryhmä alaa opiskelevia Seinäjoen Ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijoita ja HP:n entinen luokka Hyllykallion koululta. ”Paras koulupäivä ikinä”, totesivat koululaiset.

Iltapäivällä kuvauksia jatkettiin Seinäjoen keskustassa, jossa posselaisten vieraana nähtiin myös Elonkerjuusta tuttu Johanna Koivu sekä nyrkkeilijä Juho Haapoja.

Seinäjoella kuvattua materiaalia näytetään Posse-ohjelmassa syksyn mittaan.

« Takaisin