Kurikan Matkamotoristien puuhamiehet toivottavat kaikki tervetulleiksi pikkujoulubileisiin Kurikan Monnarille joulukuun 12. päivänä.

Kurikan Matkamotoristien puuhamiehet toivottavat kaikki tervetulleiksi pikkujoulubileisiin Kurikan Monnarille joulukuun 12. päivänä.

Popeda vauhdittaa Kurikan Matkamotoristien 40-vuotis juhlia

3.11.2015

Kurikan Matkamotoristien puuhamiehet toivottavat kaikki tervetulleiksi pikkujoulubileisiin Kurikan Monnarille joulukuun 12. päivänä.

Kurikassa päämajaansa pitävä Kurikan Matkamotoristit ry. juhlistaa 40-vuotista taivaltaan pikkujouluilla lauantaina joulukuun 12. päivänä Kurikakassa. Juhlat aloitetaan Kurikan Hotellilla ja juhlat jatkuvat monitoimitalo Monnarilla.

  Matkamotoristit toivottavat maakunnan väen mukaan juhliin. Iltajuhlien viihdepuolen päävastuun Monnarilla kantaa suomirockin värikäs sanansaattaja Popeda.

  Kurikan Matkamotoristien virallinen syntymäpäivä on huhtikuun 4. päivä 1975. Silloin Jussi Hietikon, Seppo Välkkilän ja Eero Koski-Laulajan synnyttämä seura sai lain voiman. Satulapummit -nimi oli ehdolla seuran nimeksi, mutta toiminta lähti käyntiin konservatiivisemmalla Kurikan Matkamotoristit -nimellä. Jäseniä seuralla nyt juhlavuotena on noin 200.

  -1990-luvulla jäsenmäärä lähti selvään kasvuun. Silloin myös aloimme järjestää moottoripyöräkilpailuja Botniaringillä. Ensin yhdessä muiden seurojen kanssa ja vuodesta 1998 alkaen olemme järjestäneet kisoja Matkamotoristien nimissä. Juuri noihin aikoihin moottoripyöräkilpailut vetävät katsomoihin paljon yleisöä, sanoo pitkän rupeaman seuran aktiivina toiminut Reijo Puska.

  Kurikan Matkamotoristien päämaja on vuodesta 2004 alkaen sijainnut seuran omissa tiloissa Kurikan keskustassa Keskuspuistikon varrella.

  -Kerholla on hyvät säilytystilat kerhon jäsenten moottoripyörille ja huoltopuolella on riittävästi työkaluja remonttien ja huoltojen tekoa varten. Samoissa tiloissa on myös toimivat kabinettitilat kokoontumisille. Täällä on väännetty tulevia synttärijuhliakin jo pidemmän aikaa, Puska kertoo Keskuspuistikon tiloissa.

 

Maakunnan juhlat

  Kurikan Matkamotoristeilla on jäseniä laajalta alueelta. Syystä myös tulevat juhlat on avattu koko maakunnan väelle. Synttäri- ja pikkujoulujuhlat aloitetaan Hotel Kurikassa joulupöydän antimilla klo 18:00.

  Juhlaväki voi siirtyä Monnarille vaivattomasti bussikuljetuksella, jonka hinta sisältyy pikkujoulupakettiin. Jouluruokailu Hotelilla, bussikuljetus ja konserttilippu maksavat yhteensä 50 euroa.

  Monitoimitalo Monnarilla ovet aukeavat klo 20:00. Paikallinen bändi Roundabout aloittaa lämmittelyt klo 21:00 ja Popeda nostaa kierrokset kattoon pari tuntia myöhemmin. Monnarin A-oikeudet ovat luonnollisesti voimassa koko tarjoilun ajan. Juhlat jatkuvat sunnuntain puolelle.

  Ennakkoliput pikkujoulubileisiin voi hankkia Lippupisteeltä (www.lippu.fi). Hotel Kurikasta tai Kurikan Matkamotoristeilta lipun saa hintaan 20,00 euroa. Monnarin ovella lippu maksaa juhlailtana 25,00 euroa.

  -Juhliin on tulossa paljon väkeä. Liput kannattaa hankkia ennakkoon ja viime hetken ruuhkan välttämiseksi juhlapaikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin.. Monnarin ovella lippuja on myynnissä rajoitettu määrä, Puska tarkentaa.

 

                                                                              Teksti ja kuva: JiiVee Korpela

« Takaisin