Oikeaoppinen takan sytytys.

Oikeaoppinen takan sytytys.

Polttopuukauppa käy vilkkaana

7.1.2016

Oikeaoppinen takan sytytys.

Kuluttajan näkökulmasta pitkien pakkasjaksojen aikana on mahdollista säästää lämmityskuluissa, lämmittämällä asunnon tulisijaa. Verkkoyhtiöiden näkökulmasta leikataan samalla myös sähkönkulutushuippuja ja vältytään kaikkein kalleimman sähköntuotantokapasiteetin käyttöönotolta. Polttopuuyrittäjän näkökulmasta puolestaan on alkamassa vuoden kiireisin sesonki.

Tarvittavat polttopuut hankitaan usein paikalliselta polttopuuyrittäjältä, koska omatoimiselle polttopuun hankinnalle ei kaikilla ole aikaa tai mahdollisuuksia. Tämä luo kasvavaa kysyntää kaupalliselle polttopuulle ja siten myös ammattimaiselle polttopuuyrittäjyydelle.

Halkoliiteri.com:issa yli 400 polttopuuyrittäjää

Polttopuut voi hankkia myös Metsäkeskuksen ylläpitämästä halkoliiteri.com -palvelusta. Palvelu toimii koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Yrittäjien määrä verkkopalvelussa on jatkanut tasaisesti kasvuaan, yrittäjiä on tällä hetkellä 450.  Avoimet markkinat ja laaja toimijakenttä takaavat kuluttajalle paremman polttopuun laadun ja tasaisemman hinnan.  Ammattimaisilla polttopuuyrittäjillä myös palvelun ja tuotteen laatu on hyvällä tasolla.

« Takaisin