Komia Joupiska Trailin startti tapahtuu laskettelurinteen ala-asemalta.

Komia Joupiska Trailin startti tapahtuu laskettelurinteen ala-asemalta.

Polkujuoksutapahtuma Komia Joupiska Trail Seinäjoella

22.9.2021

Polkujuoksu on vakiinnuttanut paikkansa ja kasvattanut edelleen ns. koronakesän aikana suosiotaan uusien harrastajien myötä. Eri lajien harrastajat ja kuntoilijat ovat ottaneet lajin omakseen.

Etelä-Pohjanmaalla on jälleen mahdollisuus päästä kokeilemaan polkujuoksua, kun Komia Flow ja Rasti-Jussit järjestävät Seinäjoen Jouppilanvuorella polkujuoksutapahtuman 25.9.2021. Tapahtuman nimi on KOMIA Joupiska Trail. Juoksijat lähtevät matkaan klo. 11.00 alkaen Jouppilanvuoren laskettelurinteen ala-asemalta ravintolan edestä. Tapahtuma järjestetään jo neljättä kertaa samoilla reiteillä.

Juoksijoiden valittavana ovat noin 21 km ja 10 km mittaiset lenkit sekä lapsille ja perheille tarkoitettu 2,7 km mittainen lenkki. Kaikki reitit kulkevat yhtenä lenkkinä pääosin kapeita metsäpolkuja, mutta matkan varrelta löytyy myös muutama kohta, jossa edetään leveämpää uraa. Reitti tarjoaa osallistujalle hienoja luontoelämyksiä ja maasto on vaihtelevaa ja reitiltä löytyy myös mäkiä.  Reitit ovat hyvin merkittyjä, joten suunnistustaitoja osallistujilta ei vaadita. Reittien varrella on myös huoltopisteitä, joista juoksijat saavat virkistystä juoksun aikana.

Kilpasarjojen parhaat palkintaan. Kuntosarjalaisten sekä ilman aikaa reitin läpikäyneiden kesken arvotaan palkintoja. Tarkempia tietoja tapahtumasta löytyy Komia Flown www-sivuilta osoitteesta www.komiaflow.fi/joupiskatrail/. Tapahtumaan voi ilmoittautua ennakkoon www-sivun kautta tai paikan päällä. Koronan asettamat edellytykset on tapahtuman järjestelyissä huomioitu, joten mukaan voi tulla turvallisin mielin. Metsässä on tilaa ja metsään mahtuu hyvin juoksijoita isompikin määrä.   

Rasti-Jussit ja Komia Flow toivottavat kaikki yhdessä liikkumaan ja nauttimaan luonnosta syyskuun viimeisenä lauantaina Seinäjoelle.

« Takaisin