Kuva Lepokallion polulta.

Kuva Lepokallion polulta.

Polkujuoksua Lepokallion lenkillä

21.10.2021

Ylistarossa Hanhikosken metsissä, Lepokallion polulla, on parin vuoden ajan kirmannut ilahduttava määrä retkeilijöitä ja polkujuoksijoita.

Hanhikosken maa- ja kotitalousnaisten projekti Lepokallion lenkin eteen on ollut hieno hanke. Lenkki on tuottanut iloa oman kyläisten lisäksi laajalle joukolle ulkoilijoita. Se on löydetty ja sitä käytetään paljon; se on paras palkinto hankkeen ponnistusten eteen.

Jo hanketta suunniteltaessa esille nousi myös mahdollinen polkujuoksutapahtuma. Hankkeen alkuvaiheessa maa- ja kotitalousnaiset kysyivät apua reittikarttoihin Ylistaron Kilpa-Veljien suunnistusjaostolta. Samalla tuumattiin myös, että mahdollinen polkujuoksutapahtuma järjestetään jossain vaiheessa.

Polkujuoksukilpailu marraskuussa

Lepokallion lenkki – polkujuoksutapahtuma järjestetään siis 6.11. Hanhikoskella. Kilpailukeskuksena toimii Hanhikosken pesäpallokenttä. Matkoja on kaksi: pidempi 10,8 km ja lyhempi 5,6 km. Kummallekin matkalle on sekä kilpasarjat että kuntosarja. Myös lapsille on oma alle 14-vuotiaiden sarja. Ilmoittautuminen on nyt auki; käy siis pukkaamassa nimi listoille! Ensimmäinen, halvempi ilmoittautumisporras on 1.11. saakka. Sen jälkeen voi ilmoittautua kalliimmalla hinnalla ennakkoon netin kautta tai paikan päällä kilpailukeskuksessa. Kilpailuohjeet ja ilmoittautuminen löytyy osoitteesta: ykv-suunnistus.net Kilpailun järjestävät Hanhikosken maa- ja kotitalousnaiset sekä Ylistaron Kilpa-Veljien suunnistusjaosto.

« Takaisin