Sari Perälän yrityksestä löytyy esimerkiksi monenlaisia lankoja, joiden avulla kevääseen saa mukavaa ilmettä.

Sari Perälän yrityksestä löytyy esimerkiksi monenlaisia lankoja, joiden avulla kevääseen saa mukavaa ilmettä.

Pohjanmaan Ompelukone muutti uusiin tiloihin

14.3.2019

Tomi Olli

Pohjanmaan Ompelukoneen/OmpeLutin tiloissa vietetään avajaisia 14.-16.3. liikkeen muutettua Seinäjoella Lehtisen kauppakeskuksen yhteyteen osoitteeseen Puskantie 1. Omistaja Sari Perälä on uudesta liiketilasta innoissaan.

- Into tulee erityisesti siitä, että asiakkaat ovat olleet muutosta mielissään jo pitkin talvea kerrottuani suunnitelmistani. Koska muutos on heidän mieleensä, tuntuu se luonnollisesti hyvin mukavalta minustakin.

- Kiitosta on tullut myös siitä, että uuden liikkeen yhteydessä on mahdollisuus tunnin ilmaiseen pysäköintiin, Perälä kertoo.

Sari Perälä on luotsannut Pohjanmaan Ompelukonetta/ OmpeLuttia yksitoista vuotta. Yrityksen juuret juotavat silti pidemmälle, sillä Perälän vanhemmat hankkivat vuonna 1996 Seinäjoelta yrityksen, jonka nimeksi tuli Pohjanmaan Ompelukone Oy.

- Vuonna 2008 ostin yrityksen itselleni, ja aloin kehittää toimintaa monipuolisen käsityöliikkeen suuntaan. Vuodet ovat olleet kokonaisuudessaan tapahtumarikkaan mielekkäitä, Perälä sanoo.

Kattava tarjonta

Pohjanmaan Ompelukoneen suojista löytyvät monipuoliset tarvikkeet ompeluun ja kutomiseen. Hyllyissä ostajia odottavat muun muassa koristenauhat, napit, pitsit, neulat, ompelu- ja neulelangat sekä monia muita lankoja sekä erilaiset kutomisen apuvälineet. Sari Perälä muistuttaa myös konetarjonnasta.

- Meiltä löytyy useita tunnettuja merkkejä niin ompelukoneisiin, saumureihin kuin kirjontakoneisiinkin. Myymme lisäksi erilaisia lisätarvikkeita.

- Annamme myös tarvittavan käyttöopastuksen, jonka avulla uudesta koneesta saa helpommin tehokkaamman hyödyn. Kannattakin muistaa, että uusi kone on aina jonkin verran vanhasta poikkeava, eli kaikkiin ominaisuuksiin on hyvä perehtyä huolella, Perälä painottaa.

Yrityksen repertuaariin kuuluu myös huolto- ja korjauspalvelu kaikenmerkkisille ompelukoneille, saumureille sekä kirjontakoneille. Liike on avoinna arkisiin kello 10.00-17.00 ja lauantaisin kello 10.00-14.00. Lisätietoja www.pohjanmaanompelukone.fi tai Facebook-sivulta.

« Takaisin