Pikku Papun Orkesteri.

Pikku Papun Orkesteri.

Pikku Papun Orkesterin lastenkonsertti Ähtärissä

10.10.2019

Pikku Papun Orkesteri viihdyttää lapsiperheitä Ähtäri-hallissa la 12.10. klo 15 järjestettävässä lastenkonsertissa. Vuodesta 2012 lapsia ja aikuisia villinnyt Pikku Papun Orkesteri on yksi Suomen tämän hetken pidetyimmistä lastenmusiikkiorkestereista. Lauluissa seikkailee iloinen, neuvokas pieni kilpikonna, Pikku Papu ystävineen. Pikku Papun on luonut kirjailija-kuvittaja Liisa Kallio.

Pikku Papusta ja hänen ystävistään kertovat runot ja värikkäät kuvat heräävät eloon musiikkikasvatuksen ammattilaisista koostuvan Pikku Papun Orkesterin koko perheen mukaansatempaavassa konsertissa. Lauluissa käsitellään ystävyyttä, iloa, kiukkua, ruoanlaittoa, luontoa, toisten kanssa toimeen tulemista – koko elämän kirjoa!

Pikku Papun Orkesteri on kuusijäseninen yhtye, johon kuuluvat Heli Kajo, Antti Kokkola, Maiju Kopra, Reetta Kuisma, Sannis Sundström ja Sampo Sundström. Orkesterin energinen esiintyminen, akustiset soittimet, moniääninen laulu ja eri tyylilajeilla leikittelevät sovitukset ovat sulattaneet niin pienten kuin varttuneempienkin kuulijoiden sydämet. Pikku Papun laulut ovat tulleet monille tutuiksi Yle TV2:n Pikku Kakkosesta ja Musarullaa-konserttisarjasta.

« Takaisin