Kimmo Hauta-aho (oikealla) ja Sami Rautiainen esittelevät suosittua Noitamökkiä, jota kurvataan katsomaan päätieltä päivittäin sen hauskan mallin ja vetävän ulkonäön ansiosta. Mökissä on aito pärekatto ja vuodepaikkoja löytyy neljälle.

Kimmo Hauta-aho (oikealla) ja Sami Rautiainen esittelevät suosittua Noitamökkiä, jota kurvataan katsomaan päätieltä päivittäin sen hauskan mallin ja vetävän ulkonäön ansiosta. Mökissä on aito pärekatto ja vuodepaikkoja löytyy neljälle.

Piha – Tuurin Noitamökistä hittituote ja katseenvangitsija

10.7.2024

Vivi Triballi

Piha-Tuurin näyttelypihassa Tuurissa on nyt sadun maailmaa muistuttava mökki esittelyssä. Näyttelyalue elää koko ajan ja uusia tuotteita tulee esittelyyn, tarjoten laajan kattauksen yrityksen tuotevalikoimista ja tuoreimpana vetonaulana nyt huomiota herättävä Noitamökki. Mökissä näyttäisi äkisti paikkojen olevan vinksallaan, mutta silti kaikki on hienosti ja asianmukaisesti tehty ja mökkeilijöiden tarpeet on otettu hienosti huomioon.  

  • Esittelymökissä on neliöitä vajaa 8, mutta mökkiä valmistetaan myös isompana ja mallista löytyy lisäksi lasten leikkimökki, kertoo myynti- ja toimitusjohtaja Sami Rautiainen, Piha-Tuurista, Töysästä.

Noitamökin mallikappale on varusteltu sähköllä ja lämmityspatterilla ja siinä on vuoteet neljälle.

  • Mökki on erinomainen vierasmaja tai lisätila mökkitontille. Erityisesti perheen pienimmät pitävät mökin ulkonäöstä paljon. Isompaa mallia saa myös varusteltuna wc:llä ja suihkulla, paljastaa myyjä Kimmo Hauta-aho.

Kimmo vastaa päivittäin myyntipisteen valikoimien esittelystä ja tekee myös tarjouksia tuotteista kiinnostuneille. Yrityksen myyntipäällikkö Sami Rautiainen vaikuttaa paljon tuotetehtaalla Virossa, mutta käy lähes viikoittain Tuurissa. Lisäksi Piha-Tuuri työllistää osa-aikaisen myyjän Johannes Mannisen. Tuurin näyttelypiha vetääkin erityisesti kesäaikaan matkalaisia katsomaan tuotteita päivittäin. Sen lisäksi verkkokauppa tarjoaa mainion kattauksen tuotteista.

  • Verkkokauppamyynnissä on noin 250 tuotetta suosittuja pihavarastoja, saunoja ja pihamökkejä, Kimmo Hauta-aho, paljastaa.
  • Meillä on myös täällä Tuurissa jonkin verran varastotuotteita nopeimpia kauppoja varten, Sami Rautiainen huomauttaa.

Saunat ovat kysyttyjä

Pihavajat, hirsitalot, katokset, paviljongit, saunat, kesämökit, grillikodat ja puiset autotallit toimitetaan asiakkaille aina täydellisinä ovineen, ikkunoineen, kiinnitystarvikkeineen ja asennusohjeineen.

  • Siksi niiden kokoaminen on helppoa ja aikaa säästävää, tietää Hauta-aho.

Suomalaiset saunovat paljon ja haluavat sanomishetkestään nautinnollisen. Sen takaavat hyvin valmistetut pihasaunat.  Vaikka Piha-Tuuri myy autokatoksia ja pikkumökkejäkin, ovat saunat ja pihavarastot kysytyimpiä tuotteita ympäri vuoden.

  • Kesä on tuotetoimituksissa vilkkainta, mutta kyllä tuotteita menee ympäri vuoden tasaisesti. Esimerkiksi kylpytynnyreitä kysytään syys- ja talviaikaan, paljastaa Hauta-aho ja kertoo saunoista Pihasauna Hannun (7,5 m²) olevan menevimpien joukossa ja sitä myytiin edellisvuonna yli 100 kappaletta.

Hannu – saunasta onkin menossa nyt tarjous, jota kannattaa Kimmon ja Samin mukaan kysyä. Kaksikon mukaan asiakkaat tulevat usein hakemaan myös toisen tuotteen, kun ovat olleet tyytyväisiä edelliseen.

  • Kun joku hankkii tuotteen meiltä, sitä suositellaan tutuille ja ne jotka ovat ostaneet yhden tuotteen, tulevat hakemaan usein toista.

Piha-Tuurin tuotteet valmistetaan suomalaisesta tai pohjoismaisesta puusta Haapsalun tehtaalla Virossa.

  • Laatu on korkealuokkaista. Haapsalun tehtaalla tehdään paljon tuotteita, joita nykyään menee myös vientiin, paljastaa Sami Rautiainen. Hän kertoo vientimaita olevan muun muassa Pohjoismaat, Japani ja Espanja ja kuljetus on 25 maahan.

Kaksikon mukaan puun hinta saattaa olla nousussa ja tuoda tuotteisiin lisähintaa, mutta mikäli tuotteiden hankinta on ajankohtaista, kannattaa tehdä tilaus heti, niin säästää.

  • Jos tekee tilauksen tämän vuoden puolella, saa haluamansa tuotteen vanhaan hintaan, vaikka toimitus olisikin ensi vuoden puolella, lupaavat Piha-Tuurin Sami ja Kimmo.

« Takaisin